PDA

Zobacz pełną wersję : Parowanie telefonu z autem - Bluetooth



Darek33
11th-March-2012, 09:14
Mam jeszcze jedno zapytanie odnośnie bluetooth, w kierownicy jest sterowanie tzn. odbieranie i wyłączanie telefonu i nawet działa bo kobieta po angielsku nawija, jest obok lusterka mikrofon ale... w ustawieniach settings niema konfiguracji bluetooth i niemożna go sparować go z telefonem, czy jest to tylko OPCJA w FX35 której nie posiadam,a może robię coś źle

marleo
12th-March-2012, 21:43
Mam jeszcze jedno zapytanie odnośnie bluetooth, w kierownicy jest sterowanie tzn. odbieranie i wyłączanie telefonu i nawet działa bo kobieta po angielsku nawija, jest obok lusterka mikrofon ale... w ustawieniach settings niema konfiguracji bluetooth i niemożna go sparować go z telefonem, czy jest to tylko OPCJA w FX35 której nie posiadam,a może robię coś źle

żeby uruchomić parowanie musiałem wydac komunikat głosowy YES po pytaniu czy teraz chcę dodać telefon.Potem włączyłem wyszukiwanie i jak kobietka powiedziała ,że znaleziono to kazała wpisać kod 0000 w telefonie i nacisnąć ok.Od tamtej pory ustawiłem na automatyczne parowanie w telefonie Nokia N9 i nie ma problemu.
Pozdrawiam
marleo

alex69
17th-July-2012, 18:45
Przyłącze sie do tematu. Mój problem tkwi w tym, że kiedy wbijam w telefonie 0000 to pokazuje mi sie informacja ze kod dostepu jest błedny. Czy istnieje jakaś możliwość sprawdzenia kodu dostepu ?

slepy62
17th-July-2012, 18:59
Przyłącze sie do tematu. Mój problem tkwi w tym, że kiedy wbijam w telefonie 0000 to pokazuje mi sie informacja ze kod dostepu jest błedny. Czy istnieje jakaś możliwość sprawdzenia kodu dostepu ?

Powinieneś mieć kod podany w komunikacie głosowym lub wyświetlony na wyświetlaczu głównym...

quku
17th-July-2012, 20:25
Powinieneś mieć kod podany w komunikacie głosowym lub wyświetlony na wyświetlaczu głównym...

nie ten kod jest podany w instrukcji na stronie 4-46 rząd 3 linijka 2 (1234) :peace:

sirtrojan
17th-July-2012, 21:18
:thumb:
Kolega quku sie nie pisze za często, ale jak już wpadnie to zawsze z trafną odpowiedzią/radą :)

sirtrojan
17th-July-2012, 21:19
Powinieneś mieć kod podany w komunikacie głosowym lub wyświetlony na wyświetlaczu głównym...

to jest I gen wiec nie ma tu takiej opcji.

alex69
19th-July-2012, 20:20
Dzieki Panowie za pomoc... juz wczesniej doczytalem sie tego w instrukcji :) chciałem napisać post ze problem został juz rozwiazany jednak jakoś do tego nie doszedłem ;)