PDA

Zobacz pełną wersję : Nawibox



golden35
23rd-June-2013, 11:48
Witam w swoim nowy nabytku posiadam nawibox niestety,poprzedni właściciel rypnął kartę pamięci.Może ktoś z forumowiczów ma poradę co i jak wgrać na kartę sd żeby nawi i te inne duperele hulały.Pozdrawiam Golden35

Lee
23rd-June-2013, 19:51
Nie widzę tego zestawu, ale sądzę, że jest to produkt Garmina :) ... najsampierw :) należy kuknąć na model i jakiś opis na boxie, czy to GVN52 czy GVN53 :) ... z tego co wiem to działa z SiriusXM Satellite Radio, czyli musisz mieć radio satelitarne... tzn. na pewno jego nie będziesz miał, ale chodzi o instalację, że fizycznie jest, chyba, że ( widziałem za oceanem :) ) że ma ten box swoją antenkę... ale do rzeczy - należy poszperać na stronach Garmina ( jeśli już będziesz wiedział, że to Garmin ) za mapkami kompatybilnymi z tym boxem, albo zalogować się na forum - kliknij se :) (http://pdaclub.pl/forum/) i może tam coś pomogą, może jakąś automapę, czy cóś... może łyknie :)
Pzdr.

krisp
2nd-November-2016, 10:19
Witam w swoim nowy nabytku posiadam nawibox niestety,poprzedni właściciel rypnął kartę pamięci.Może ktoś z forumowiczów ma poradę co i jak wgrać na kartę sd żeby nawi i te inne duperele hulały.Pozdrawiam Golden35

Odkopię troszkę temat :)
Witam kolegę z Łodzi :)
W poprzedni weekend nabyłem FX35 i zaczynam powoli zastanawiać się nad zmianami w nim.
Czy Navibox sam montowałeś czy już kupiłeś auto już z zainstalowanym ?
Przy okazji masz jakiś warsztat w Łodzi gdzie mechanik radzi sobie z FX-em bez metody prób i błędów?

golden35
2nd-November-2016, 11:04
Cześć.
Autko kupiłem z naviboxem,natomiast wszystkie naprawy robię na ul.Papierniczej " Naprawa aut amerykańskich" mają chłopaki pojęcie.

Beckett
16th-November-2016, 10:00
Witam w swoim nowy nabytku posiadam nawibox niestety,poprzedni właściciel rypnął kartę pamięci.Może ktoś z forumowiczów ma poradę co i jak wgrać na kartę sd żeby nawi i te inne duperele hulały.Pozdrawiam Golden35

Sprawdź jaki masz Nawibox. Jak coś mam obraz karty SD z najnowszą AutoMapą. Wystarczy ją tylko wgrać.

golden35
16th-November-2016, 12:52
Cześć ,a jaka jest różnica w nawiboxie? Chyba wkładasz kartę i już.

Beckett
16th-November-2016, 16:26
Cześć ,a jaka jest różnica w nawiboxie? Chyba wkładasz kartę i już.

Może być - mam tam jakieś playery dostępne i pliki wsadowe, które uruchamiają nawigację. Może to uniwersalny plik, nie otwierałem go jeszcze.
Najprościej to by było, jakbyś wszedł w ustawienia tego nawiboxa i rypnął zdjęcia. Będzie wiadomo z czym to jeść.