PDA

Zobacz pełną wersję : Glosniki



marekbse1
12th-February-2017, 22:09
Czy ktos myslall juz o wymianie glosnikow??

Standardowe troche trzeszcza, sa fajne ale brakuje czegos!! Moze jakies pomysly!!


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

sirtrojan
12th-February-2017, 22:31
najpierw musiałbyś pomierzyć fabryczne a dopiero potem kombinować co wejdzie w otwory po nich. Masz szanse być pierwszy!

marekbse1
15th-February-2017, 23:22
A moze wiesz jak wyciagnac radio??


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

sirtrojan
16th-February-2017, 00:03
Niestety . Q30 to świeży temat. Poszukaj manuali gdzieś w sieci. Szczególnie ze jak jesteś w UK to znasz język hindusów i pakich ;)