PDA

Zobacz pełną wersję : mp3 w radiu



neromax
27th-February-2017, 11:13
Cześć, jak nagrywać płyty z mp3 ?

pieśni mają być w folderach jakoś odpowiednio nazwanych czy luzem na płycie ? Ile ich może być na płycie ?

coś nie chce mi mp3 odczytać.

PS. (tak mam mp3 - tak pisze na radiu)

Black
27th-February-2017, 13:28
W swoim G nie mam co prawda radia które odtwarza mp3,ale w każdym innym radyjku nie miało znaczenia czy utwory w były folderach czy "luzem" na płycie.Który rocznik tej twojej coupety?.

neromax
27th-February-2017, 14:40
2005 , pytam bo ktoś tu miał zmieniarkę, ale cyfrową i tam trzeba było odpowiednio nazywać foldery i nie mogło być więcej mp3 niż 99 czy coś takiego. Skoro tak być nie musi w tym aucie to źle nagrałem widocznie.