Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Temat: FX35 I GEN - Słabo pali jak jest zimny

  1. #1
    Dopiero dołączylem
    Dołączył
    Nov 2016
    Mieszka w
    Grajewo
    Jeździ
    fx35 2007 pomaranczowy
    Postów
    25
    Podziękował
    5
    Otrzymał podziękowanie 0 raz/y

    Domyślnie FX35 I GEN - Słabo pali jak jest zimny

    Witam wszystkich forumowiczow. Na wstepie chcem przeprosic bo temat juz byl lecz pogubilem sie. Mianowicie chodzi o Infiniti Fx35 2007 w benzynie bez gazu. Problem jest taki ze jak jest zimno auto bardzo ciezko pali trzeba krecic kilka razy a gdy juz zapali mozna zgasic i pali od strzala. W czym moze byc problem? Wiem, ze wystepuje to w tym modelu dosyc czesto dlatego prosze was o pomoc bo rece opadaja... dodam, ze swiece sa nowe wymienione w serwisie akumulator tez. Pompa podaje benzyne bez problemu. Dziekuje za pomoc i pozdrawiam wszystkich.

    Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
    Ostatnio edytowane przez sirtrojan ; 7th-February-2017 o 18:13

  2. #2
    Forumowy wyjadacz Avatar djoneway
    Dołączył
    May 2016
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Jeździ
    FX35 2006 silver
    Postów
    365
    Podziękował
    38
    Otrzymał podziękowanie 35 raz/y

    Domyślnie

    Witam, na wstępie zapytam czy skorzystałeś z powitalni wedle ogólno przyjętych zasad dobrego zachowania na forum ?

    Rozwiązanie problemu znajdziesz w tutaj, post #12
    http://www.ifans.pl/showthread.php?5...-silniku/page2
    Pozdrawiam, Dominik

  3. #3
    Dopiero dołączylem
    Dołączył
    Nov 2016
    Mieszka w
    Grajewo
    Jeździ
    fx35 2007 pomaranczowy
    Postów
    25
    Podziękował
    5
    Otrzymał podziękowanie 0 raz/y

    Domyślnie

    djoneway dziekuje za pomoc. Czy moglbys mi jeszcze podpowiedziec jaka jest nazwa tego sterownika?

    Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

  4. #4
    Forumowy wyjadacz Avatar djoneway
    Dołączył
    May 2016
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Jeździ
    FX35 2006 silver
    Postów
    365
    Podziękował
    38
    Otrzymał podziękowanie 35 raz/y

    Domyślnie

    Nazwa pod jaką to znajdziesz to sterownik klimatyzacji moduł klimatyzacji albo wzmacniacz napięcia. Ale nie widzę tego na allegro jak narazie.
    Pozdrawiam, Dominik

  5. Dzięki djoneway za powyższy Post:

    kurowski87 (23rd-March-2017)

  6. #5
    GRILL MASTER CHIEF Avatar slepy62
    Dołączył
    Sep 2010
    Mieszka w
    Wieś pod WAWĄ
    Jeździ
    INFINITI Q50S HYBRID PREMIUM AWD 2013 Chesnut Bronze/Wheat Leather/Maple Wood
    Postów
    3,840
    Podziękował
    59
    Otrzymał podziękowanie 354 raz/y

    Domyślnie

    Cytat Napisał djoneway Zobacz post
    Nazwa pod jaką to znajdziesz to sterownik klimatyzacji moduł klimatyzacji albo wzmacniacz napięcia. Ale nie widzę tego na allegro jak narazie.
    ...
    sterownik.jpg


    007_S50_0000000276.jpg
    Pozdrawiam Irek

    sold : FX30dS PREMIUM '10

  7. Dzięki slepy62 za powyższy Post:

    kurowski87 (23rd-March-2017)

  8. #6
    Dopiero dołączylem
    Dołączył
    Nov 2016
    Mieszka w
    Grajewo
    Jeździ
    fx35 2007 pomaranczowy
    Postów
    25
    Podziękował
    5
    Otrzymał podziękowanie 0 raz/y

    Domyślnie

    Dziekuje wam za pomoc. Szukam tej czesci i niestety poki co nieudalo mi sie 😕 zwrocilem sie z prosba do serwisu czekam co powiedza jutro

    Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

  9. #7
    GRILL MASTER CHIEF Avatar slepy62
    Dołączył
    Sep 2010
    Mieszka w
    Wieś pod WAWĄ
    Jeździ
    INFINITI Q50S HYBRID PREMIUM AWD 2013 Chesnut Bronze/Wheat Leather/Maple Wood
    Postów
    3,840
    Podziękował
    59
    Otrzymał podziękowanie 354 raz/y

    Domyślnie

    Cytat Napisał kurowski87 Zobacz post
    Dziekuje wam za pomoc. Szukam tej czesci i niestety poki co nieudalo mi sie  zwrocilem sie z prosba do serwisu czekam co powiedza jutro
    "Bebechy"...

    Szukaj na alleDrogo po nazwie - jak znajdziesz proś o nr lub zdjęcie z numerem.

    Do Twojego rocznika numery 27760-8Y70A lub 27760-8Y71A
    Ostatnio edytowane przez sirtrojan ; 7th-February-2017 o 18:05
    Pozdrawiam Irek

    sold : FX30dS PREMIUM '10

  10. #8
    Dopiero dołączylem
    Dołączył
    Nov 2016
    Mieszka w
    Grajewo
    Jeździ
    fx35 2007 pomaranczowy
    Postów
    25
    Podziękował
    5
    Otrzymał podziękowanie 0 raz/y

    Domyślnie

    Juz to zrobilem dziekuje za wasze odpowiedzi

    Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

  11. #9
    Dopiero dołączylem
    Dołączył
    Nov 2016
    Mieszka w
    Grajewo
    Jeździ
    fx35 2007 pomaranczowy
    Postów
    25
    Podziękował
    5
    Otrzymał podziękowanie 0 raz/y

    Domyślnie

    Witajcie. Czy ktos z was moglby pomoc mi znalezc ta czesc? Serwis chce 4200 za modul ale to lekka przesada

    Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

  12. #10
    SUPER MODERATOR Avatar Lukasz
    Dołączył
    May 2010
    Mieszka w
    Dusseldorf, Wrocław
    Jeździ
    G35, 2005
    Postów
    935
    Podziękował
    11
    Otrzymał podziękowanie 60 raz/y
    G35 Coupe 2005 | Supercharged | 536 KM - 581 Nm

  13. Dzięki Lukasz za powyższy Post:

    kurowski87 (23rd-March-2017)

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. Jak to jest przeróbką świateł na EU???
    By eswu33 in forum Generalne Informacje i Pytania
    Odpowiedzi: 13
    Ostatni post / autor: 24th-July-2014, 13:25
  2. Kamera cofajnia FX35 I gen jak podłączyć??
    By forma in forum Audio & Elektronika
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 8th-May-2014, 08:57
  3. Jak to jest
    By golden35 in forum Generalne Informacje i Pytania
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 2nd-June-2013, 16:09
  4. FX I gen. Gdzie jest wylot skraplacza?
    By sirtrojan in forum Generalne Informacje i Pytania
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 5th-May-2013, 23:59
  5. i jak sądzicie - co to jest ?
    By slepy62 in forum Pogaduchy
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 17th-September-2012, 20:46

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •