Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Temat: Komputer, sterownik , moduł ,klimatyzacji.

  1. #1
    Forumowy wyjadacz Avatar Shimomura
    Dołączył
    Jan 2017
    Mieszka w
    Kraków / Bytom
    Jeździ
    FX35, 06, Diamond Graphite Metallic
    Postów
    240
    Podziękował
    10
    Otrzymał podziękowanie 13 raz/y

    Domyślnie Komputer, sterownik , moduł ,klimatyzacji.

    Kupię komputer, sterownik , moduł ,klimatyzacji zwał jak zwał Fx35 06r modelowo 07r z tego co sprawdziłem nr części 277608Y70A 27760-8Y70A
    pozdrawiam, Artur.

  2. #2
    FAN INFINITI - KLUBOWICZ Avatar BAJZEL
    Dołączył
    Aug 2012
    Mieszka w
    Darłowo
    Jeździ
    INFINITI FX35, 2006, SOLD
    Postów
    1,776
    Podziękował
    34
    Otrzymał podziękowanie 72 raz/y

    Domyślnie

    W związku z czym ta wymiana ? mówisz o tym plastikowym module przykreconym pod zmieniarką ?

    -POZDRAWIAM -
    KAMIL

  3. #3
    Forumowy wyjadacz Avatar Shimomura
    Dołączył
    Jan 2017
    Mieszka w
    Kraków / Bytom
    Jeździ
    FX35, 06, Diamond Graphite Metallic
    Postów
    240
    Podziękował
    10
    Otrzymał podziękowanie 13 raz/y

    Domyślnie

    Cytat Napisał BAJZEL Zobacz post
    W związku z czym ta wymiana ? mówisz o tym plastikowym module przykreconym pod zmieniarką ?
    Szukam rozwiazania przy losowym problemie z odpalaniem, u wielu żytkownikow rozwiazało to problem.

    Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
    pozdrawiam, Artur.

  4. #4
    FAN INFINITI - KLUBOWICZ Avatar BAJZEL
    Dołączył
    Aug 2012
    Mieszka w
    Darłowo
    Jeździ
    INFINITI FX35, 2006, SOLD
    Postów
    1,776
    Podziękował
    34
    Otrzymał podziękowanie 72 raz/y

    Domyślnie

    heh i to w sumie przy pomocy dwóch panów z forum chyba jako pierwszy tutaj to rozwiązałem
    możesz o tym poczytać bo zrobiłem cały post łącznie ze zdjęciami co i jak z wymianą generalnie 10 minut roboty dodam tylko, że pasują od 350 z murano i chyba maximy z tego co pamiętam na tamte czasy miedzy 200 a 400 zł zależy od rocznika i nazwane to zostało wzmacniaczem napięcia .... ale na aukcjach tak jak napisałeś widnieje pod różnymi nazwami

    http://www.ifans.pl/showthread.php?2...silnika/page12
    http://www.ifans.pl/showthread.php?5...ll=1#post59690

    było tego sporo na allegro jak wspomniane pod różnymi nazwami
    trzeba cierpliwie szukać i porównywać fotki wtyczek bo są różne
    Ostatnio edytowane przez BAJZEL ; 14th-January-2018 o 19:31

    -POZDRAWIAM -
    KAMIL

  5. #5
    Forumowy wyjadacz Avatar Shimomura
    Dołączył
    Jan 2017
    Mieszka w
    Kraków / Bytom
    Jeździ
    FX35, 06, Diamond Graphite Metallic
    Postów
    240
    Podziękował
    10
    Otrzymał podziękowanie 13 raz/y

    Domyślnie

    ooo chwała Tobie wielki Bajzlu :-) u mnie objawy są dość dziwne bo rzadko się zdarza ale jednak są, no i musi być wilgotność w powietrzu. Jak sucho jak pieprz to może być -20 i pali od strzała. Z tego co widziałem z murano i 350z mają jakąś dodatkową taśmę 3cią i raczej nie będą pasować być może zależy od rocznika.
    pozdrawiam, Artur.

  6. #6
    FAN INFINITI - KLUBOWICZ Avatar BAJZEL
    Dołączył
    Aug 2012
    Mieszka w
    Darłowo
    Jeździ
    INFINITI FX35, 2006, SOLD
    Postów
    1,776
    Podziękował
    34
    Otrzymał podziękowanie 72 raz/y

    Domyślnie

    nie wiem czy to kwestia rocznika czy nie ... ale róznica jest taka ze jak podpiąłem to pudło z tym extra kablem który zostawiłem luźno to nie miałem sterowania nawiewu i na ekranie tez nie pokazywał temperatury ... wiec moim zdaniem najzwyczajniej te 3 wtyki upchnęli w dwóch ale od którego roku to już nie mam pojęcia później zamówiłem już chyba ten sam rocznik co moje autko i wszystko było cacy

    -POZDRAWIAM -
    KAMIL

  7. #7
    Forumowy wyjadacz Avatar Shimomura
    Dołączył
    Jan 2017
    Mieszka w
    Kraków / Bytom
    Jeździ
    FX35, 06, Diamond Graphite Metallic
    Postów
    240
    Podziękował
    10
    Otrzymał podziękowanie 13 raz/y

    Domyślnie

    Bajzel, a masz może swój stary uszkodzony sterownik ? może udało by mi się go naprawić.
    pozdrawiam, Artur.

  8. #8
    FAN INFINITI - KLUBOWICZ Avatar BAJZEL
    Dołączył
    Aug 2012
    Mieszka w
    Darłowo
    Jeździ
    INFINITI FX35, 2006, SOLD
    Postów
    1,776
    Podziękował
    34
    Otrzymał podziękowanie 72 raz/y

    Domyślnie

    A mam przynajmniej wiem , że go zostawiałem na strychu ... wiec jeżeli nikomu nie przeszkadzał to ciągle tam leży
    przypomnij się w czwartek ... bo w środe wieczorem wracam do domu ...

    umawiamy się tak :

    Ja wysyłam Ci sterownik za free

    A ty przelewasz choćby 1 zł na zwierzaki o tu - https://pl-pl.facebook.com/my3kotyipsy/

    pasuje ??

    -POZDRAWIAM -
    KAMIL

  9. #9
    Forumowy wyjadacz Avatar Shimomura
    Dołączył
    Jan 2017
    Mieszka w
    Kraków / Bytom
    Jeździ
    FX35, 06, Diamond Graphite Metallic
    Postów
    240
    Podziękował
    10
    Otrzymał podziękowanie 13 raz/y

    Domyślnie

    jasne, że pasuje :-) zatem w kontakcie odezwę się w czwartek.
    pozdrawiam, Artur.

  10. #10
    Forumowy wyjadacz Avatar djoneway
    Dołączył
    May 2016
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Jeździ
    FX35 2006 silver
    Postów
    371
    Podziękował
    30
    Otrzymał podziękowanie 36 raz/y

    Domyślnie

    To może pomóc bo ja też swój stary moduł wysłałem do kolegi z forum zmagającym się z tym samym problemem i naprawił usterkę. Moim rzekomo wadliwym modułem️ Jakieś czary mary w każdym bądź razie działajcie

    A propo Bajzel, szlachetny ruch z tymi zwierzakami, ukłony w Twoją stronę
    Pozdrawiam, Dominik

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. Moduł sterujacy kamerami
    By Norek in forum Audio, Nawigacja & Elektronika
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 25th-March-2018, 20:56
  2. sterownik pompy abs szybkie pytanie
    By atomboy in forum Hamulce & Zawieszenie
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 23rd-March-2018, 16:28
  3. komputer do silnika
    By linkintiger in forum Generalne Informacje i Pytania
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 30th-April-2012, 04:02
  4. Pokladowy komputer w FX
    By SZJ 2020 in forum Audio & Elektronika
    Odpowiedzi: 27
    Ostatni post / autor: 19th-April-2012, 20:08
  5. Moduł SNOW w FX 37S
    By Rosaria in forum Generalne Informacje i Pytania
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 21st-December-2010, 13:34

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •