Strona 3 z 11 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 103

Temat: moduł android Q50 - zakup

  1. #21
    Dopiero dołączylem Avatar klimas
    Dołączył
    Jan 2018
    Mieszka w
    Częstochowa
    Jeździ
    Q50, 2017, Dark Grey Satin
    Postów
    42
    Podziękował
    1
    Otrzymał podziękowanie 12 raz/y

    Domyślnie

    Panowie, chętnych jest już coraz więcej więc można kiedyś zorganizować dniówkę w Częstochowie na montaż. Zapewniam, drogo nie będzie a będziecie mieć instalację przez osobę, która przeszła już temat. Wiem (z małego bo z małego ale zawsze...) doświadczenia - pierwszy raz jest najgorszy nawet dla osoby, która ma systemy audio w 1 palcu.

    Z mikrofonu nie korzystam - zestaw głośnomówiący zostaje ten z InTouch.
    Głośnik dodatkowy do navi jest mały (straszne badziewie, ale do navi wystarczy) - przykleiłem taśmą dwustronną pod schowkiem.
    Antena bez problemu się zmieściła, reszta również. Z tym że po montażu androida miejsca już brak. Wbrew pozorom pod deską jest kawałek miejsca do zagospodarowania
    Instrukcję dostałem, ale niestety nie udostępnię - po porządkach z plikami w tele skasowałem wszystkie, które miałem w WhatsApp, ale jeśli będziecie potrzebowali to ściągnę ponownie od Chińczyków.
    Wszystko jest plug and play, wszystkie wtyczki idealnie pasują, zapomnij o jakimkolwiek lutowaniu, zarabianiu końcówek itp... Jak na Wschód to naprawdę dobrej jakości wykonanie.

    pzdr, michał

  2. The Following 3 Users Say Thank You to klimas For This Useful Post:

    Looker (16th-July-2018), Mycar (13th-July-2018), slepy62 (13th-July-2018)

  3. #22
    Dopiero dołączylem
    Dołączył
    Jun 2018
    Mieszka w
    Warszawa
    Jeździ
    Q50, 2015, GRAFIT
    Postów
    6
    Podziękował
    1
    Otrzymał podziękowanie 0 raz/y

    Domyślnie

    Ja się piszę na zbiorowy montaż. Oczywiście organizacyjnie, pozostaje ustalenie terminu z wyprzedzeniem, tak aby można było ściągnąć moduł androida.

  4. #23
    Dopiero dołączylem Avatar klimas
    Dołączył
    Jan 2018
    Mieszka w
    Częstochowa
    Jeździ
    Q50, 2017, Dark Grey Satin
    Postów
    42
    Podziękował
    1
    Otrzymał podziękowanie 12 raz/y

    Domyślnie

    Czołem,

    Widać, że temat mocno odżył więc postanowiłem zagadać z Chińczykami w kwestii "zakupu grupowego". Po kilku dniach wymiany zdań mamy cenę 1600PLN + ewentualne cło. Zamierzam ściągnąć w tym tygodniu kilka sztuk do Polski, więc jeśli ktoś jest zainteresowany - poproszę o info.

    pzdr, michał

  5. Dzięki klimas za powyższy Post:

    Looker (16th-July-2018)

  6. #24
    Dopiero dołączylem
    Dołączył
    Jul 2017
    Mieszka w
    Częstochowa
    Jeździ
    Q50S Hybrid AWD 2016 Graphite
    Postów
    43
    Podziękował
    3
    Otrzymał podziękowanie 6 raz/y

    Domyślnie

    Ja poproszę, żal nie skorzystać mając Ciebie w mieście

  7. #25
    Trochę już ogarniam
    Dołączył
    Feb 2018
    Mieszka w
    BYDGOSZCZ
    Jeździ
    Q50 2.0t, Jawa 250 58r
    Postów
    63
    Podziękował
    0
    Otrzymał podziękowanie 4 raz/y

    Domyślnie

    Ja też jestem zainteresowany.
    Pozdrawiam. Seba

  8. #26
    Dopiero dołączylem Avatar klimas
    Dołączył
    Jan 2018
    Mieszka w
    Częstochowa
    Jeździ
    Q50, 2017, Dark Grey Satin
    Postów
    42
    Podziękował
    1
    Otrzymał podziękowanie 12 raz/y

    Domyślnie

    no to jeszcze z 2 chętnych i robię zamówienie

  9. #27
    Dopiero dołączylem
    Dołączył
    Jan 2018
    Mieszka w
    WAWA
    Jeździ
    Q50 2.2d , 2015, CZARNY
    Postów
    47
    Podziękował
    2
    Otrzymał podziękowanie 1 raz w 1 Poście

    Domyślnie

    Ja dyskutuje z chinczykiem bo chyba nie jest pewny czy bedzie ok.
    ja mam rocznuk samochodu 2015/04 a napewno pasuje do 2015/05 wiec chinczyk ma zagwozdke.

  10. #28
    Dopiero dołączylem Avatar klimas
    Dołączył
    Jan 2018
    Mieszka w
    Częstochowa
    Jeździ
    Q50, 2017, Dark Grey Satin
    Postów
    42
    Podziękował
    1
    Otrzymał podziękowanie 12 raz/y

    Domyślnie

    _logain, potwierdzam - moduł pasuje do Q50 produkowanych po 06/2015.

    pzdr, michał

  11. #29
    GRILL MASTER CHIEF Avatar slepy62
    Dołączył
    Sep 2010
    Mieszka w
    Wieś pod WAWĄ
    Jeździ
    INFINITI Q50S HYBRID PREMIUM AWD 2013 DeLuxeTech&Navi Pkg/Chesnut Bronze/Wheat Leather/Maple Wood
    Postów
    4,059
    Podziękował
    64
    Otrzymał podziękowanie 396 raz/y

    Domyślnie

    No to ja też chętny - tylko mam zagwostkę bo mój jest MY14 a produkcyjnie to lipiec 2013 - tylko tak się zastanawiam że jeżeli moduł działa jako odrębne urządzenie a górny ekran jak monitor - to nie powinno to mieć znaczenia ...
    Ostatnio edytowane przez slepy62 ; 17th-July-2018 o 13:19
    Pozdrawiam Irek

    sold : FX30dS PREMIUM '10

  12. #30
    Dopiero dołączylem
    Dołączył
    May 2018
    Mieszka w
    Mińsk Maz.
    Jeździ
    INFINITI Q60S 3.0T
    Postów
    1
    Podziękował
    2
    Otrzymał podziękowanie 0 raz/y

    Domyślnie

    Ja choć jestem nowy również chętnie kupię i zainstaluję. Mam q60 2018 ale elektrycznie w tym zakresie to to samo. Możesz ew. zapytać chińczyków o to czy będzie pasował ?

Strona 3 z 11 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. Komputer, sterownik , moduł ,klimatyzacji.
    By Shimomura in forum Kupię
    Odpowiedzi: 28
    Ostatni post / autor: 15th-April-2018, 17:21
  2. Moduł sterujacy kamerami
    By Norek in forum Audio, Nawigacja & Elektronika
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 25th-March-2018, 21:56
  3. Nowe multimedia - 12.1" TESLA-STYLE ANDROID NAVIGATION RADIO FOR INFINITI
    By SPIDER'Q50 in forum Audio, Nawigacja i Elektronika
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 10th-March-2018, 22:11
  4. ekran dotykowy + Android - cena W-wa
    By Beckett in forum Navi / Nawigacja
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 5th-February-2017, 11:13
  5. Moduł SNOW w FX 37S
    By Rosaria in forum Generalne Informacje i Pytania
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 21st-December-2010, 14:34

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •