Strona 17 z 17 PierwszyPierwszy ... 7151617
Pokaż wyniki od 161 do 169 z 169

Temat: moduł android Q50 - zakup

  1. #161
    Trochę już ogarniam Avatar sebam
    Dołączył
    Feb 2018
    Mieszka w
    BYDGOSZCZ
    Jeździ
    Q50 2.0t, Jawa 250 58r
    Postów
    110
    Podziękował
    2
    Otrzymał podziękowanie 10 raz/y

    Domyślnie

    nie ma resetu, już nie pamiętam ale albo się sam zresetuje albo zresetujesz wyłączając auto
    Pozdrawiam. Seba

  2. #162
    Dopiero dołączylem
    Dołączył
    Oct 2017
    Mieszka w
    Katowice
    Jeździ
    Q50 3.7 AWD, 2015, czarny
    Postów
    33
    Podziękował
    3
    Otrzymał podziękowanie 1 raz w 1 Poście

    Domyślnie

    Cytat Napisał sebam Zobacz post
    nie ma resetu, już nie pamiętam ale albo się sam zresetuje albo zresetujesz wyłączając auto

    Po zainstalowaniu nowego softu OBD chodzi aż miło. Teraz są fajne dane do zabawy.
    PS
    Całe urządzenie też jakby działa odrobinę szybciej/płynniej.

    Pytanie: skąd wiedziałeś o tym update? Gdzie można sprawdzać, czy są nowe wersje?

  3. #163
    Trochę już ogarniam Avatar sebam
    Dołączył
    Feb 2018
    Mieszka w
    BYDGOSZCZ
    Jeździ
    Q50 2.0t, Jawa 250 58r
    Postów
    110
    Podziękował
    2
    Otrzymał podziękowanie 10 raz/y

    Domyślnie

    Nie wiedziałem, miesiąc męczyłem głowę sprzedawcy o nie działające obd, napisali aktualizację i tyle.
    Pozdrawiam. Seba

  4. #164
    Dopiero dołączylem
    Dołączył
    Mar 2019
    Mieszka w
    Kielcza
    Jeździ
    Q50 , 2016,czarny
    Postów
    6
    Podziękował
    0
    Otrzymał podziękowanie 0 raz/y

    Domyślnie Multi box

    Witam wszystkich jestem nowym urzytkownikiem q50 hybryd dopiero
    poznaje te autko i wiem ze nie ma seryjnej navi ale na górnym wyswietlaczu
    wyswietlacz był podzielony na 4 części /navigation/zegar który przy włączeniu się resetował/ ikona kierownicy iCAR czy coś takiego / i jakiś telewizor problem polega
    na tym iż to wszystko było po koreańsku poprószy masakra
    wszystko naciskałem ale nie umiałem przełączyć języka ! Drugiego dnia po stronie pasazera
    znalazlem kabel z wtyczkami sdcard USb i reset .... ponacianieciu górny wyświetlacz wypłowiał ale wraca do siebie .... podłączyłem iPhona przez kabel wyświetliła się jakaś
    ramka jakby z pinem kodem ... po koreańsku oczywiście naciąłem ok ... i teraz już nie mogę tego włączyć poprosi resetuje się prZy próbie włączenia po przeszukaniu internetu
    i nazwy multibox trafiłem do was ! Wydaje mi się ze podłączając tego iphona poddałem to jakieś aktualizacji ale wyłączając to chyba weszłam temu w paradę ! Nie wiecie jak
    moge to obidzic wgrać nowy soft ? Próbowałem wgrać ta aktualizacje o której kolega pisał
    ale nie rusza ! Na USb nie ma zasilania chociaż gniazdo swieci pomocy !
    Attached Images Attached Images

  5. #165
    Dopiero dołączylem
    Dołączył
    Apr 2019
    Mieszka w
    Warszawa
    Jeździ
    Q50 MY18
    Postów
    5
    Podziękował
    0
    Otrzymał podziękowanie 0 raz/y

    Domyślnie

    Witam wszystkich.
    Nakierujecie mnie na ten moduł octa-core? Nie mogę go niestety znaleźć. Znajduję za to różne inne opcje typu np. quad-core oraz droższe zestawy za 750$. Polecicie coś do rocznika 2018?

  6. #166
    Dopiero dołączylem
    Dołączył
    Dec 2018
    Mieszka w
    Gorzow Wlkp
    Jeździ
    Q50 2014 3.7
    Postów
    49
    Podziękował
    0
    Otrzymał podziękowanie 0 raz/y

  7. #167
    Dopiero dołączylem
    Dołączył
    Mar 2019
    Mieszka w
    Kielcza
    Jeździ
    Q50 , 2016,czarny
    Postów
    6
    Podziękował
    0
    Otrzymał podziękowanie 0 raz/y

  8. #168
    Dopiero dołączylem
    Dołączył
    Jun 2019
    Mieszka w
    Katowice
    Postów
    1
    Podziękował
    0
    Otrzymał podziękowanie 0 raz/y

    Domyślnie

    Cześć ,
    Mam pytanie jak dźwięk z tego modułu android jest przekazywany do systemu oryginalnego ?
    Komunikaty nawigacji przy włączonym audio działają ?
    I jaka jest jakość dźwięku ?

    Pozdrawiam


    Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

  9. #169
    Trochę już ogarniam Avatar sebam
    Dołączył
    Feb 2018
    Mieszka w
    BYDGOSZCZ
    Jeździ
    Q50 2.0t, Jawa 250 58r
    Postów
    110
    Podziękował
    2
    Otrzymał podziękowanie 10 raz/y

    Domyślnie

    Moduł ma własny głośnik który nadaje się tylko do takich rzeczy jak janosik lub navi.

    Dźwięk do samochodu możesz wysłać przez aux.
    Pozdrawiam. Seba

Strona 17 z 17 PierwszyPierwszy ... 7151617

Podobne wątki

  1. Nowe multimedia - 12.1" TESLA-STYLE ANDROID NAVIGATION RADIO FOR INFINITI
    By SPIDER'Q50 in forum Audio, Nawigacja i Elektronika
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 13th-May-2019, 19:48
  2. Komputer, sterownik , moduł ,klimatyzacji.
    By Shimomura in forum Kupię
    Odpowiedzi: 28
    Ostatni post / autor: 15th-April-2018, 16:21
  3. Moduł sterujacy kamerami
    By Norek in forum Audio, Nawigacja & Elektronika
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 25th-March-2018, 20:56
  4. ekran dotykowy + Android - cena W-wa
    By Beckett in forum Navi / Nawigacja
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 5th-February-2017, 10:13
  5. Moduł SNOW w FX 37S
    By Rosaria in forum Generalne Informacje i Pytania
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 21st-December-2010, 13:34

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •