Zobacz pe?n? wersj? : Infiniti fx35 2011 prośba o ocene
AdamCzech
26th-July-2021, 15:56
Witam serdecznie, co sądzicie o takim autku?
https://www.otomoto.pl/oferta/infiniti-fx-infiniti-fx-35-ID6DY2Qy.html
Obecny właściciel ma go 2 lata, z napraw jakie robił to napisał mi „ Samochód użytkowany przez 2 lata. Naprawy to głowica, drążek stabilizatora, nowy komputer od gazu, na bieżąco wymiana oleju w silniku i skrzyni biegów”
tylko tak patrzę na niego i dużo tego oglądałem i nie spotkałem się z takimi fotelami w fx35 ( jedynie fx37/50)
kierownica nie powinna być jasna czasem ?
duzo nie wiadomych dla mnie a dla was ?? Dziękuje z góry za odpowiedzi
sirtrojan
26th-July-2021, 22:21
lampka nr 1
umyślnie zamieniony nr VIN (edit - vin juz wyedytowany a zaczynał sie od JNRA...)
auto z US - mogło mieć swoje przejścia
lampka nr 2
kierownica powinna być jasna
więcej lampek nie szukałem a na pewno są
AdamCzech
27th-July-2021, 06:17
Witam, co rozumiesz przez umyślnie zamieniony vin?
actchris
27th-July-2021, 10:34
INFINITI, FX35
samochód osobowy, kombi
3498 cmł, benzyna, gaz płynny (propan butan)
Rok produkcji: 2011
VIN: JN8AS1MW6CM151252
Polisa OC: aktualna
Badanie techniczne: aktualne
Ostatni stan drogomierza: 85 630 mi
Status rejestracji: Zarejestrowany
Powypadkowy
Odnotowano wypadek lub użycie poduszki powietrznej
Uszkodzony
Odnotowano uszkodzenie pojazdu
AdamCzech
27th-July-2021, 23:05
Dzięki za odpowiedz, tez trochę poszperałem i udało się ustalić pare ciekawych rzeczy tzn kolizja z innym pojazdem- uszkodzony przód auta i dach, tak ze raczej sobie odpuszczę egzemplarz, szukamy dalej :)
Gdanio
28th-July-2021, 21:08
Dzięki za odpowiedz, tez trochę poszperałem i udało się ustalić pare ciekawych rzeczy tzn kolizja z innym pojazdem- uszkodzony przód auta i dach, tak ze raczej sobie odpuszczę egzemplarz, szukamy dalej :)
Zeby była możliwość dodawania komentarzy pod ogłoszeniami to by miej tych ulepów była w sprzedaży .:amen:
Jarek75
28th-July-2021, 21:34
Jestem za
AdamCzech
1st-August-2021, 17:08
Zeby była możliwość dodawania komentarzy pod ogłoszeniami to by miej tych ulepów była w sprzedaży .:amen:
w takim przypadku myśle ze duzaaaa cześć „ulepów” z otomoto itp wogole by nie widniała na sprzedaż :) może kiedyś się doczekamy takiej możliwości :)