Zobacz pe?n? wersj? : Zmieniarka
Witam. Problem jaki mnie dziś spotkał jest dość dziwny. Jadę sobie w długiej trasie więc muzyka cicho gra i nagle cisza...na ekranie napis PUSH EJECT... Więc wciskam wyrzucenie płyty i nic, zmiana na inną i napis PUSH EJECT. Wyłączenie i włączenie zapłonu nic nie daje. Ogólnie cisza z mechanizmu jakby się wyłączył nie dostawał prądu. Radio oczywiście działa normalnie. Jutro wracam to sobie na radiu przejadę. Gdzie szukać, z tyłu jakaś wtyczka jest i mogła wypaść, zmieniałem kokpit na nowy bez purchli z 4 miesiące temu, coś nie docisnalem, jest jakiś bezpiecznik, czy może po prostu zdechła na amen.
Jak naciskasz przycisk CD to pokazuje Ci napis "no CD"? Prawdopodobnie padła Ci zmieniarka. Też tak miałem działała i nagle koniec. Nie chciała mi płyty wypluć ale w końcu oddała i już żadnej nie wzięła
Jak naciskasz przycisk CD to pokazuje Ci napis "no CD"? Prawdopodobnie padła Ci zmieniarka. Też tak miałem działała i nagle koniec. Nie chciała mi płyty wypluć ale w końcu oddała i już żadnej nie wzięła
U mnie zapala cały czas NAPIS PUSH EJECT
thefi
30th-April-2023, 22:29
Wymieniłem na cyfrową i po problemie :)
sirtrojan
30th-April-2023, 23:42
W moim również zatrzymała płytę i już więcej jej nie zobaczyłem :(