PDA

Zobacz pe?n? wersj? : Konwersja nawigacji z Usa/Canada na EuropÄ™

Kamil p
7th-July-2022, 01:59
Witam wszystkich.
Odświeżę troszkę temat nawigacji ale najpierw zacznę od początku...
Nabyłem Infiniti qx50 z 2016r z Kanady. I jak wiadomo brak map europy i w tym Polski i do tego jeszcze przydalo by się przestawić częstotliwości radia bo nie wszystkie da sie ustawić. Moja navi jest na hd. Na znanym portalu aukcyjnym jest firma która oferuje kompleksową usługę i liczy sobie za to 2500zl. Nie ukrywam że to troszkę dużo jak dla mnie bo i tak pewnie będę podczas podróży używał mapy Google lub yanosika.
Może któryś z forumowiczów juz ogarnął ten problem?
Pozdrawiam

Nemetiisto
7th-July-2022, 09:30
To jaka¶ megapromocja. Jeszcze dwa miesi±ce temu ¿yczyli sobie 3500z³.
BTW, jak zrobi³e¶ przeciwmgielne?

Kamil p
8th-July-2022, 00:35
To jaka� megapromocja. Jeszcze dwa miesi�ce temu �yczyli sobie 3500z�.
BTW, jak zrobi�e� przeciwmgielne?
Znajomy elektryk przed przeglądem zamontował pod zderzak lampę led którą włączałem po przez halogeny. Ale po przeglądzie zdemontował bo to strasznie wyglądało ...

Kamil p
18th-July-2022, 14:46
Kurcze widzę że sprawa nie do ugryzienia... wszystkie wcześniejsze przeróbki navi były mielone kupę lat temu... Miałem nadzieję że przez tyle lat ktoś w końcu ogarnął temat albo miejsce kto to robi w przyzwoitych

Nemetiisto
18th-July-2022, 19:28
Ja zrobi³em prawie jak orygina³ ale z konwersj± na PL poczekam a¿ bêdzie w uczciwych pieni±dzach. W tym tempie mo¿e siê doczekam?
16607
16608

Kamil p
25th-July-2022, 01:26
Ja zrobi³em prawie jak orygina³ ale z konwersj± na PL poczekam a¿ bêdzie w uczciwych pieni±dzach. W tym tempie mo¿e siê doczekam?
16607
16608

Powiem Ci ze naprawdê wygl±da jak oryginal... Elegancko