PDA

Zobacz pe?n? wersj? : Q50s Hybrid 2015 JN1BANV37U0230680

TransFeR
8th-February-2023, 12:52
Witajcie!

Po prawie 4 latach 130 tysiącach kilometrów zamierzam zmienić Q50 2.2 diesel na hybrydę.

Prośba o pomoc w dokładnym zweryfikowaniu wyposażenia ponieważ sprzedający mało wie na temat samochodu. Byłem na oględzinach ale niestety było mało czasu i po zmroku.

Wydaje mi się że nie posiada tylko szyberdachu i grzanej kierownicy.

Felgi 19 oryginalne oprócz tych że zdjęcia
Tarcza jest
Hamulce akebono sport te większe
Zderzak przedni sport

VIN JN1BANV37U0230680

Dzięki i pozdrawiam ✌️

omeniq
9th-February-2023, 09:06
Brand
INFINITI

Catalog
INFINITI201809

Name
Q50

Vehicle Date
09.2014

Interior Color
G - BLACK

Color
KAD - GRAY M

Model
BLTNLWLV37HGA--HHH

Market
Europe (LHD)

Body Style
SEDAN

Engine
VQ35HR

Vehicle Grade
SPORT

Gearbox
7AT

Options
AREA:EUROPE C GROUP; WHEEL DRIVE:4WD; CAUTION LABEL FOR GCC,GOM; AFS & AVM & PARKING SENSOR; PRE CRASH & E-PEDAL & NAVI & BOSE & 14SP; 6:4 SPLIT/ARMREST & PARKING/RAIN SENSOR

TransFeR
9th-February-2023, 16:04
Dziękuję. Odczytując dane które przesłałeś można powiedzieć że jest to wersja sport tech? Potrzebuje do wyliczenia ubezpieczenia przy rejestracji w Austrii gdzie żyje. Poniżej tabletka z wyborem :

16959

AnimaX
9th-February-2023, 16:36
Nie znam się na tym ale odczytując dane które zostały podane w poprzednich 2 postach w tym twoim

Vehicle Date
09.2014

powyższa data "łapie" się chyba na pierwsze 2 opcje z tego co wysłałeś patrząc na zakresy dat. Dalej idąc rozumuję, że różnią się AWD

OptionsAREA:EUROPE C GROUP; WHEEL DRIVE:4WD; CAUTION LABEL FOR GCC,GOM; AFS & AVM & PARKING SENSOR; PRE CRASH & E-PEDAL & NAVI & BOSE & 14SP; 6:4 SPLIT/ARMREST & PARKING/RAIN SENSOR

Czyli chyba to będzie wersja z 2 opcji które podałeś w swojej "tabelce ubezpieczeń"?

Oczywiście przyjmuję opcję, że mogę się mylić bo się na tym nie znam :rain: