AnimaX
12th-February-2023, 18:46
Cześć. Mam pytanie czy ktoś stosował może ten pasek GATES 7PK2020XS ? Jeśli tak to nadaje się on do czegoś, czy tylko do wymiany co miesiąc? Wydaje się on być ciekawą opcją biorąc po uwagę jego śmieszną wręcz cenę vs ~230 zł OEM.
Mateusz ex37
12th-February-2023, 19:57
No faktycznie ta cena nieco niepokoi. Co prawda nie napędza on pompy wody więc auto się nie zagotuje w przypadku zerwania. Przestanie działać klima, wspomaganie i ładowanie. Ja kupiłem OEM.
Mafioz
13th-February-2023, 16:35
Cześć. Mam pytanie czy ktoś stosował może ten pasek GATES 7PK2020XS ? Jeśli tak to nadaje się on do czegoś, czy tylko do wymiany co miesiąc? Wydaje się on być ciekawą opcją biorąc po uwagę jego śmieszną wręcz cenę vs ~230 zł OEM.
Ja kupiłem i jeździ już rok, nic nie piszczy pracuje jak należy. Także jak za cenę, to warty polecenia. Na grupie na FB parę osób jeszcze korzysta z tych pasków i nie słyszałem, żeby ktoś narzekał :D
AnimaX
14th-February-2023, 14:31
Kupiony i będzie testowany. W takiej cenie to można wozić kilka w bagażniku :heh: