Zobacz pe?n? wersj? : Co to za wtyczka
wallyg
28th-April-2024, 17:50
https://www.ifans.pl/attachment.php?attachmentid=17444&stc=1
Czy ktoś mi powie do czego jest ta wtyczka? Jest ona w schowku. Wiem że to na pewno nie do komputera bo on jest przy kierownicy.
Shimomura
28th-April-2024, 18:10
Do cyfrowej zmieniarki / modułu bluetooth.
wallyg
28th-April-2024, 18:27
Do cyfrowej zmieniarki / modułu bluetooth.
Czyli jest to coś dołożone przez poprzedniego właściciela? Zmieniarka CD w aucie które kupiłem nie czyta płyt. Wciąga je i oddaje, ale nie czyta. Więc jeżeli ktoś faktycznie miał np "cyfrową zmieniarkę" to mógłbym to wykorzystać. Tylko teraz kwestia co by do tego pasowało.
Shimomura
28th-April-2024, 18:34
Tak dołożone, pewnie yatour ale potwierdz sobie
17445
Wysłane z mojego SM-A415F przy użyciu Tapatalka
wallyg
28th-April-2024, 18:44
Tak dołożone, pewnie yatour ale potwierdz sobie
17445
Wysłane z mojego SM-A415F przy użyciu Tapatalka
Ok, dzięki. Będę szukał tego.
wallyg
28th-April-2024, 18:57
Szukam tego na allegro. Jest tego od groma pod różne modele aut. Skoro ja już mam poprowadzony kabel to wystarczy mi kupić tylko sam moduł nie zależenie od wersji auta?
A może komuś zalega sprawne takie cudo?
Shimomura
28th-April-2024, 22:33
Najlepiej spytaj wcześniejszego właściciela, tak to loteria. Wersji samego yatoura pod Nissana/Infiniti jest pare. Ja używam od lat takiego tylko jako moduł bluetooth bo nie chciałem rezygnować z OEM zmieniarki.
Szukam tego na allegro. Jest tego od groma pod różne modele aut. Skoro ja już mam poprowadzony kabel to wystarczy mi kupić tylko sam moduł nie zależenie od wersji auta?
A może komuś zalega sprawne takie cudo?
wallyg
29th-April-2024, 15:54
Najlepiej spytaj wcześniejszego właściciela, tak to loteria. Wersji samego yatoura pod Nissana/Infiniti jest pare. Ja używam od lat takiego tylko jako moduł bluetooth bo nie chciałem rezygnować z OEM zmieniarki.
Zaryzykowałem i zamówiłem używkę za 100zł na allegro wersję YT-M06.