PDA

Zobacz pe?n? wersj? : [K] Kupię QX 56

mały v8
17th-December-2024, 20:39
Jak w temacie, kupię tą wielką brzydką kwadratową kabarynę, 04-10r stan wizualny może być do poprawek , ale mechanicznie wolał bym sprawny, kolor i wyposażenie obojętne. Może komuś zalega taki tarpan , chętnie odkupię. Info na PW.

Mateusz ex37
17th-December-2024, 20:47
Nie lepiej jeszcze coś tam dozbierać i pokusić się o Land Cruisera? Mam QX80 i LC J100 więc wiem co piszę ;-)

mały v8
17th-December-2024, 20:58
Tu nie chodzi o pieniądze, mi się ten samochód po prostu podoba, mam awersje na wszelkiego rodzaju toyoty. Jak by każdy myślał zdrowym rozsądkiem, to wszyscy by jeździli pasatami w dizlu :D

Mateusz ex37
17th-December-2024, 22:16
No to Cię rozumiem w połowie. Mi się podoba Maserati Levante a także Alfa Romeo Stelvio, ale jak by nie patrzeć jest to gen Fiata. A to wykreśla z listy aut które odważył bym się kupić. Co do Passata to musiał bym upaść na umyśle żeby kupić niemieckie auto. Zdrowy rozsądek to Toyota Corolla. Ale każdy ma swoją taryfę.
A wracając do tematu. To jeździłeś kiedykolwiek Land Cruiserem J100 ze sprawnym zawieszeniem hydropneumatycznym? Powiem tylko ze to jest poezja. Nasz LC J100 ma 24 lata a QX80 8 lat. Jedyna przewaga QX80 to lepsza dynamika. No ale to jest porównanie 400 koni do 260. Natomiast sama kultura pracy to tak jakbyś porównał Vivaldiego do Zenka.

mały v8
19th-December-2024, 10:19
Ty chłopie chyba jesteś jakimś kaznodzieją , i na siłę mnie chcesz nawrócić na wiarę w toyote. Napisałem w pupie mam wszelkie toyoty, podobnie jak i mitsubishi, i jeszcze kilka innych marek. Jak Ci się ten leksus podoba to sobie go kup. Ja opisałem moje preferencje , poszukuje konkretnie QX56 z lat 04-10r

Mateusz ex37
19th-December-2024, 12:00
Coś taki nerwowy. Ja nikogo na nic nie namawiam. Jak to mówią róbta co chceta.

Gdanio
20th-December-2024, 14:50
Coś taki nerwowy. Ja nikogo na nic nie namawiam. Jak to mówią róbta co chceta.

Może z forum BMW przyszedł

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

BPX33
20th-December-2024, 17:15
Może z forum BMW przyszedł

Beemiarze to takie nerwusy?

robertoyoo
20th-December-2024, 21:40
Ej, ale kto tu nerwowy, "mały" stawia sprawę jasno. Nie ma co go uszczęśliwiać na siłę.

mały v8
20th-December-2024, 22:54
Ja sobie wypraszam, jak już to z Nissana
https://www.youtube.com/shorts/f6sCSx4cs84
Nissanami jeżdżę od 95r, miałem ze 20 różnych modeli, więc proszę mi nie wciskać żebym sobie kupił toyote. Nie jestem nerwowy tylko nie lubię jak ktoś mi mówi co mam robić bo on wie lepiej co jest dla mnie dobre. Koniec OT

Mateusz ex37
21st-December-2024, 12:34
Mały weź na wstrzymanie. Ja cię na nic nie namawiam. Zapytałem tylko czy jeździłeś LC J100 :D i przedstawiłem jak się ma do następcy QX56. Jam masz chęć to kup sobie nawet Multiplę bo to tak naprawdę wspaniałe autko. Mi nic do tego.
Ja to rozumiem , że ktoś chce taki a nie inny. Przez 5 lat jeździłem EX37 bo taki chciałem. Pomimo, że był ciasny głośny, paliwożerny, bagażnik nie mieści nawet kii golfowych a z przodu wyglądał jak naćpany, to kochałem to auto. Bo takie chciałem. I jak widzisz pomimo że rok temu wymieniłem na Lexusa to dalej jestem aktywny to na Infiniti a nie na grupie Lexusa bo tam 90% użytkowników to snoby którzy nie dadzą sobie nic powiedzieć i z przepaloną żarówką jadą do ASO Zostało mi w domu 3 Infiniti oraz 2 znajomych które są pod naszą opieką serwisową.
Tak więc jak chcesz QX56 to popieram, trzymam kciuki za to byś znalazł egzemplarz w ładnym stanie. Wesołych Świąt.

mały v8
21st-December-2024, 16:45
Mateusz , masz do sprzedania QX56 ...nie masz, dziękuje.

mały v8
7th-January-2025, 09:08
Kupiłem Cadillaca Escalade , będę jeździł jak oprych z Bronksu, dziękuję wszystkim za nieocenioną pomoc, temat do zamknięcia.

Mateusz ex37
7th-January-2025, 13:39
poszukuje konkretnie QX56 z lat 04-10r

:gossip:
:smash:

Kupiłem Cadillaca Escalade

:rofl:

sirtrojan
7th-January-2025, 19:15
Pany nie śmieszkować - taki Escalade to tez fajne bydle. miało być v8 jest v8.

robertoyoo
22nd-January-2025, 10:01
Kupiłem Cadillaca Escalade , będę jeździł jak oprych z Bronksu, dziękuję wszystkim za nieocenioną pomoc, temat do zamknięcia.Nie trzęsie na tylnych siedzeniach?