Zobacz pe?n? wersj? : Tabliczka dębowa z logo Infiniti
Mateusz ex37
26th-January-2025, 15:38
Tabliczka dębowa z logo Infiniti. Napisy i logo z jakiegoś egzotycznego drewna.
Jako że zamieniłem infiniti na Lexusa pora zrobić nową dekorację więc tę sprzedaję.
Cena 130zł wraz z wysyłką.
https://www.ifans.pl/attachment.php?attachmentid=17701&stc=1
JaG
26th-January-2025, 16:03
Jesli zmieniasz na Lexusa, to ja bym się jej nie pozbywal, po co masz robic ponowanie za chwile... ;]
Mateusz ex37
26th-January-2025, 18:28
Zamieniłem rok temu EX37 na Lexusa RX450h. O powrocie nie ma mowy.
JaG
27th-January-2025, 19:47
Nie pisz nigdy twierdzaco o przyszlosci ;). Bo jeszcze ktos Ci zaproponuje nowe QX55 za 1PLN i co wtedy warte beda twoje slowa ;)
Szerokiej drogi i oby sprawowal sie Leksus jak najlepiej :].
Mateusz ex37
27th-January-2025, 22:16
hehe nib tak ale Nic z tego nie będzie, silnik ma być silnik . A nie kosiarka. QX55 było by super gdyby miało VQ35HR/DE pod maską. Nawet w traktorku mam Vke. Co prawda V2 ale zawsze. :D Ponad to pozostają mi w domu jeszcze QX70 oraz QX80 rodziców. Więc jak zapragnę pojeździć prawdziwą motoryzacją to droga wolna. Mój EX37 pozostał w domu bo jeździ nim mój brat po zasmakowaniu ciszy Lexa nie mam już chęci nim jeździć. I ciężko mi to napisać bo uważałem, że to auto było skrojone pode mnie. Ale design EXa mimo wszystko pozostaje niedościgniony.
BPX33
28th-January-2025, 17:51
po zasmakowaniu ciszy Lexa nie mam już chęci nim jeździć
Jak w Lexie z CVT lub ECVT (nie znam się aż tak dokładnie co tam montują obecnie) może być cicho przy przyspieszaniu? :noidea:Przecież te skrzynie wyją jak zarzynany osioł...
Mateusz ex37
28th-January-2025, 19:19
Mogę porównać jedynie z QX60. To faktycznie wyło oraz chyba w jakiś dziwny sposób symulowało zmianę biegów. W Lexusie jest o niebo lepiej. Co nie zmienia faktu, że jak się do podłogi przyciśnie to wyje ale nie do przesady. Na co dzień tego nie słychać . No i płynność przyśpieszania jest znakomita.
Maxx
30th-January-2025, 15:04
Jak w Lexie z CVT lub ECVT (nie znam się aż tak dokładnie co tam montują obecnie) może być cicho przy przyspieszaniu? :noidea:Przecież te skrzynie wyją jak zarzynany osioł...
Zona ma ES 300h z 2024 , słucham słucham i nijak tego wycia nie mogę usłyszeć. Silnik jak silnik , słychać gdy wchodzi na coraz wyzsze obroty
ponoć wersje przedliftowe wyły
sorry za offtop
Mateusz ex37
30th-January-2025, 18:14
Dobrze jest podyskutować na inny temat. Nie samym infiniti człowiek żyje.
BPX33
31st-January-2025, 17:02
Zona ma ES 300h z 2024 , słucham słucham i nijak tego wycia nie mogę usłyszeć
Jeśli jeździsz z żoną jako kierowcą to może faktycznie będzie cicho. ;) Wciśnij pedał gazu w podłogę, a jeśli nic nie usłyszysz to auto powinno jak najszybciej trafić do serwisu, bo coś jest z nim nie halo. :p
Nie wiem ile już filmików na YT oglądałem z Lexus'ami i skrzyniami CVT/ECVT i w każdym było to samo.