Zaloguj si?

Zobacz pe?n? wersj? : Naprawa wzmacniacza klimatyzacji FX35 07

DarkNaar
1st-March-2025, 23:24
Witam, czy ktoś zastanawiał się kiedyś nad naprawą wzmacniacza pod radiem? Ludzie wymieniają tylko część na nową lub złomowaną, ale tak naprawdę problemem jest wadliwy element lub spoina zniszczona z biegiem czasu. Mam trudne starty rano i w ciągu dnia losowo i podejrzewam wzmacniacz, czy ktoś z Was ma wadliwą jednostkę? Czy możesz przesłać zdjęcie wewnętrznej płytki elementu?

Shimomura
2nd-March-2025, 09:37
Witam, czy ktoś zastanawiał się kiedyś nad naprawą wzmacniacza pod radiem? Ludzie wymieniają tylko część na nową lub złomowaną, ale tak naprawdę problemem jest wadliwy element lub spoina zniszczona z biegiem czasu. Mam trudne starty rano i w ciągu dnia losowo i podejrzewam wzmacniacz, czy ktoś z Was ma wadliwą jednostkę? Czy możesz przesłać zdjęcie wewnętrznej płytki elementu?Jest temat na forum, zdjęcia też są - poszukaj

Wysłane z mojego SM-T819 przy użyciu Tapatalka

DarkNaar
2nd-March-2025, 21:47
Hay un tema en el foro, también hay fotos, búscalo

Enviado desde mi SM-T819 usando Tapatalk

Dziękuję za odpowiedź, chyba przeczytałem wszystkie tematy związane ze wzmacniaczem, ale nie widziałem nic związanego z naprawą płytki PCB...tylko wymiana jednego modułu na drugi i to nie jest temat, którego szukałem, każdy może to zrobić.
Szukam czegoś bardziej technicznego, sprawdzenia rezystorów lub kondensatorów modułu.
Jeśli istnieje temat podobny do opisanego, czy mógłbyś mi pomóc w wyszukiwaniu? Jestem Hiszpanem i nie znam języka polskiego. Do pisania używam Tłumacza Google.
Dziękuję