Zaloguj si?

Zobacz pe?n? wersj? : Maglownica FX30D 2011

DziadekA
13th-August-2025, 19:30
Dzień dobry
Szukam maglownicy po regeneracji na dolnym śląsku. Najlepiej z montażem. Nowa zbyt droga. Obecna prawdopodobnie była naprawiana w grudniu. Proszę o pomoc.

Mateusz ex37
13th-August-2025, 22:46
A przywitać się w odpowiednim dziale by nie zaszkodziło...
Kolega oczekuje cudu. Maglownice po regeneracji do Infiniti nie leżą na półce.
Większość zakładów tym się trudniących możliwe ze ci zrobi taką usługę. Trzeba swoją wymontować, zawieźć i poczekać aż zrobią, odebrać i zamontować.
Tych "gotowców" z allegro to bym omijał szerokim łukiem. Znajdź za pomocą wujka googla zakład regenerujący magle, poczytaj opinie i zdecyduj do którego zawieźć.

BPX33
14th-August-2025, 22:07
A przywitać się w odpowiednim dziale by nie zaszkodziło...

A pisałem, że trza takich bananować... :p

Mateusz ex37
14th-August-2025, 22:30
Jasne że trza. Zwłaszcza, że nie wróże by zagościł u nas na dłużej. Kultura musi być.

sirtrojan
15th-August-2025, 20:06
Pany, kolega być może jest niekomputerowy ma problem z maglem, lokalne majstry chcą go orżnąć i szuka alternatywy. Za co tu banować.

Mateusz ex37
15th-August-2025, 22:33
Grzesiu masz trochę racji. Chyba za za długo odpowiadam na proste pytania które się powtarzają w kółko. Może to ja już jestem przesiąknięty tym smarem i jestem wypalony. Im jestem starszy tym bardziej mam poszufladkowane życie. Tęsknie za chaosem ale już nie jestem w stanie go ujarzmić.
P.S. Nie można by wyszczególnić na czerwono wątku o przywitaniu się?
no i o tym jak się wymienia olej w skrzyni biegów. :-D

DziadekA
17th-August-2025, 09:50
Witam powtórnie
Wysłałem powitanie kilka dni wcześniej. Nie wiem dlaczego nie poszło. Operuję z poziomu komórki. Ciężko było się zarejestrować na tym forum. Wielokrotnie mnie odrzucało.Tak jak ktoś wspomniał nie jestem komputerowemu. Oczekiwałem merytorycznej odpowiedzi a nie przechwalania się i wylewania swoich żali. Możesz mnie banować - cokolwiek to znaczy. Znalazłem definicję- zablokowanie niepożądanemu rozmówcy dostępu do czatu» - to po co to forum ?

PawelInfi
1st-September-2025, 13:29
Witam powtórnie
Wysłałem powitanie kilka dni wcześniej. Nie wiem dlaczego nie poszło. Operuję z poziomu komórki. Ciężko było się zarejestrować na tym forum. Wielokrotnie mnie odrzucało.Tak jak ktoś wspomniał nie jestem komputerowemu. Oczekiwałem merytorycznej odpowiedzi a nie przechwalania się i wylewania swoich żali. Możesz mnie banować - cokolwiek to znaczy. Znalazłem definicję- zablokowanie niepożądanemu rozmówcy dostępu do czatuť - to po co to forum ?
Wpisz w google Jap-Parts Nowy Tomysl i dzwon do chlopakow, handluja uzywanymi czesciami do Infiniti miedzy innymi, polecam, nie jednego klienta tam odeslalem jak nie chcial wydawac kupy kasy na oryginal.

DziadekA
3rd-September-2025, 05:17
[QUOTE=PawelInfi;101607]Wpisz w google Jap-Parts Nowy Tomysl i dzwon do chlopakow, handluja uzywanymi czesciami do Infiniti miedzy innymi, polecam, nie jednego klienta tam odeslalem jak nie chcial wydawac kupy kasy na oryginal.[/QUOT
Dziękuję
Nowy Tomyśl znalazłem i rozmawiałem.
Jednak oddałem autko do Mirkowa i tam zregenerowali mi maglownicę. Na razie działa bez zarzutu.