PDA

Zobacz pe?n? wersj? : drzwi bagazniku

miro
18th-May-2012, 21:07
Pozdrawiam cala Polska

mam maly klopot z drzwiami od bagaznika, nacziskam guzik otwierania obok kamerki a nic...musze otwierac zawse awarijnie malym cudem pod czarnym plastikiem w interioru samochdu, czi jest to bezpiecznik? Dziekuje:hail:

sirtrojan
18th-May-2012, 21:23
kiedyś miałem z tym problem - okazało się że bezpiecznik się spalił. Nowy i bedzie ok.
II możliwość- rdza zjadła ten guzik w środku - czyli przestał działać. Nie naciskaj go za mocno bo może wpaść do środka!
U mnie jest zablokowany i bede rozbierał listwę żeby go zregenerować. Czekaj na zdjęcia :)

Tomek g35c
18th-May-2012, 21:30
Będziemy robić to razem bo u mnie jest ta sama kicha...;)
Liczę na Twoją pomoc Sir...

sirtrojan
18th-May-2012, 21:34
heh wiem że masz z tym problem :)

widziałem tutorial reanimacji i nie wygląda to na straszna robotę (ale jak patrzę na grających na fortepianie też tak wygląda ale nie do przejścia dla mnie temat heheh)

sirtrojan
18th-May-2012, 21:38
bezpiecznik Nr. 18. 15 A
koło nóg.

miro
19th-May-2012, 18:48
bezpecnik jest ok, guzik tez ok, przes pare chwil z niciego nic znow otwieranie dzialalo i znow niedzalala...sproboje jutro wszystko zdemontowac

Athens
20th-May-2012, 00:19
NIe wiem jak to jest w FX ale w innym aucie był to styk. Po prostu się zabrudził/zaśniedział i wystarczyło wyczyścić papierem.Tak obstawiam,że może to.

miro
20th-May-2012, 19:32
no to jutro sproboje wszystko zdemontowac, dziszaj nie bylo czasu, mam nadzieje ze to nic waznego nie bedzie,tylko styk.