Zaloguj si?

Zobacz pe?n? wersj? : FX35 ogłoszenie na otomoto

mlody
23rd-November-2012, 14:17
Witam

Tutaj jest link do ogłoszenia http://otomoto.pl/infiniti-fx-35-serwisowany-bezwypadkowy-ladny-C25746709.html - może przyda się komuś informacja że na początku to auto było 2k tańsze - diler cały czas (tak średnio co 2 tygodnie) podnosi cenę o 1000 :). Vin do tego auta jest na forum i jest ono praktycznie czyste (jakieś tam były przerysowania etc. generalnie kosmetyka). To tak w kwestii jak by ktoś kiedys chciał to autko kupić (żeby z niego nie ściągnęli kasy :)) - swoją drogę w tym tępie to do świąt sporo auto podrożeje :wof: :) - ah ta inflacja :hail:

BAJZEL
23rd-November-2012, 18:38
Przecież kolego szukasz fx-a skoro ten jest czysty to co stoi na przeszkodzie ??
P.S. Nigdy nie wrzuciłbym 18" do swojego... to tak jakbyś chodził w zamałych butach :D
To już pewnie było przerabiane , że wersja sport z czerwonymi kloszami heheh

Jutro Sobota kolego - POWODZENIA

sirtrojan
23rd-November-2012, 19:47
wczoraj zrobiłem kilka kilometrów FX45 na 18 i daje rade :thumb:

a i wybór gum jest większy.

BAJZEL
23rd-November-2012, 21:10
wczoraj zrobiłem kilka kilometrów FX45 na 18 i daje rade :thumb:

a i wybór gum jest większy.

W to nie watpie Grzesku ... na 14" pewnie tez dalby rade ;) ale wizualnie... mnie to odrzuca to tylko moje skromne zdanie... swoja E90 tez wyposazylem na zime w 16" ale jak obok stala podobna na 18" to normalnie roznica razila w oczy bylo mi najzwyczajniej przykro hehehe

sirtrojan
23rd-November-2012, 21:27
jasne to jak z cyckami. Za małe niefajne , za duze też nie ;)

Jak są dobre i się porówna z większymi to większe się bardziej podobają ;)

ot taki piątkowowieczorny humor ;0

ps. najmniejsze to 18 bo 17 nie wejda na piastę.

mlody
23rd-November-2012, 22:05
Przecież kolego szukasz fx-a skoro ten jest czysty to co stoi na przeszkodzie ??
P.S. Nigdy nie wrzuciłbym 18" do swojego... to tak jakbyś chodził w zamałych butach :D
To już pewnie było przerabiane , że wersja sport z czerwonymi kloszami heheh

Jutro Sobota kolego - POWODZENIA

Dokładnie - to ja go sprawdzałem ale mam daleko i żeby nie to, to pewnie juz dość dawno bym tam był (jeszcze jak cena była niższa :))
Temat świateł oczywiście że przerabiany :) - niby wersja sport a nie sport (od tego zaczęła się moja znajomość pakietów hehe)
Dodatkowo to wiem że jak nic do początku roku nie kupie to jak na święta będę jechał do domciu rodziców i jak jeszcze będzie stał to rzecz jasna zajadę go zobaczyc i kto wie :) - jak pisałem nic na siłę lol
Zauważyłem że na forum ludzie sobie pomagają, a więc ja stwierdziłem że może ktoś taki jak ja tu trafi i zawsze mu pomoże taka informacja - lepiej włożyć tą różnicę w swoje autko niż dać darmo dilerowi zarobić :)
Dzięki za pamięc (jutro sobota i jadę - rzecz jasna z kumplem)

mlody
23rd-November-2012, 22:06
jasne to jak z cyckami. Za małe niefajne , za duze też nie ;)

Jak są dobre i się porówna z większymi to większe się bardziej podobają ;)

ot taki piątkowowieczorny humor ;0

ps. najmniejsze to 18 bo 17 nie wejda na piastę.

Jak dla mnie to nie do końca z tym porównaniem hehe - cycki jak najbardziej duże ładne lol
Fele - no mi się na 18 naprawdę podoba :) (poprostu lubie duże balony lol)

Tomek g35c
23rd-November-2012, 22:39
A ja w kwestii balonów niestety popieram SirTrojana...
Sam mam 20 w FXie i opony wydają się na nich grubaśne...
Ale za to w Gii mam 17 i jestem zadowolony bo pląby nie wypadają... lol

mlody
23rd-November-2012, 23:08
A ja w kwestii balonów niestety popieram SirTrojana...
Sam mam 20 w FXie i opony wydają się na nich grubaśne...
Ale za to w Gii mam 17 i jestem zadowolony bo pląby nie wypadają... lol

Ja w Chevim mam 265/65/17 i mi się podobają - ale to rzecz gustu może mi się odmieni może nie
Każde autko prezentuje się inaczej - Chevi wygląda jak dla mnie bardziej dostojnie
Dodatkowo napatrzyłem się w US na "gangsta" czy też obywateli zza miedzy US "meksykańczyków" i tak siakoś mi to nie przypadło do gustu
Jeżeli mowa o FX to w Polszy ich za wiele nie ma a więc i porównania nie było za dużo :)
No ale na temat gustów się nie dyskutuje a czas pokaże :) - będę miał będe oceniał narazie na podstawie zdjęć nie wiele moge powiedzieć i nie powinienem się chyba wypowiadać
Faktem jest że te fele co miał Sir to powiem że był przednie :) (choc oryginały z FX-a mi się podobaja i to bardzo :))

slepy62
24th-November-2012, 10:41
wczoraj zrobiłem kilka kilometrów FX45 na 18 i daje rade :thumb: a i wybór gum jest większy.

Hmm... to dlaczego w swoim miałeś założone 22" lol

Sam mam 20 w FXie i opony wydają się na nich grubaśne... Ale za to w Gii mam 17 i jestem zadowolony bo pląby nie wypadają... lol

FiXer to nie G-itPlomba, i na dużych felach wygląda zdecydowanie lepiej (oczywiście to rzecz gustu), zachowuje odpowiednie proporcje a plomby nawet na 22" nie wypadają..., "duże balony" są dobre w typowych terenówkach (bardzo duży prześwit) lub terenowych SUV-ach o dużym prześwicie
FiXer to sportowy Crossover - więc z terenówką ma niewiele wspólnego...
Wczoraj odstawiałem FiXera do serwisu i przy okazji przyglądałem się stojącym samochodom, nowy model - sportowo stylizowanego Outlandera stał na 15" i wyglądał
jak na "dojazdówkach" lol

BAJZEL
24th-November-2012, 12:15
No właśnie o to mi chodzi FX to nie wrangler musi mieć duże laczki proporcja ... panowie musi być jakaś równowaga na tym świecie heheh przecież to , że FX (większość) ma 4x4 to nie znaczy , że musi miec balony i jezdzic plaży ...

mlody
24th-November-2012, 15:25
Hmm... to dlaczego w swoim miałeś założone 22" lol

FiXer to nie G-itPlomba, i na dużych felach wygląda zdecydowanie lepiej (oczywiście to rzecz gustu), zachowuje odpowiednie proporcje a plomby nawet na 22" nie wypadają..., "duże balony" są dobre w typowych terenówkach (bardzo duży prześwit) lub terenowych SUV-ach o dużym prześwicie
FiXer to sportowy Crossover - więc z terenówką ma niewiele wspólnego...
Wczoraj odstawiałem FiXera do serwisu i przy okazji przyglądałem się stojącym samochodom, nowy model - sportowo stylizowanego Outlandera stał na 15" i wyglądał
jak na "dojazdówkach" lol

No powiem o ile pisałem że lubie duże balony lol o tyle przyznam wam rację że jak zobaczylem FX na 20 to zgadzam się z wami :) - wygląda ładnie i proporcje zachowane (nie powiedział bym że to 20 :)) - ale też nie mam teraz porównania do 18 a więc nadal moja opinia jest połowiczna lol
Tak czy inaczej jak to się mówi "ładnemu we wszystkim ładnie" lol - taki urok FX :)