Zobacz pe?n? wersj? : Proszę oceńcię :) Mała modyfikacja przy wymianie świateł.
Fazzy
21st-June-2013, 11:10
Witam musiałem niestety ponownie przerabiać światła na Europe po partaczach z 3City ehhh
Tutaj Wielkie podziękowania dla Panów z http://www.xenon24.pl/
Początkowo miałem lampy Sport ale zastanawiam się nad wymianą dużych lamp na czerwone a w klapie pozostawienie wersji Sport poniżej foto z czerwonymi lampami.
3883
Tomek g35c
21st-June-2013, 11:26
No dla mnie OK...
Nawet ładniej jak sport... gdyż tamte przypominały mi światła z Lexusa...
które nigdy mi nie pasowały... bo białe lampy z tyłu... ;)
Fazzy
21st-June-2013, 11:28
Dla porównania wrzucam fotkę z neta zapożyczoną wersji Sport:
3885
Wersja podstawowa:
3886
BAJZEL
21st-June-2013, 11:42
Ja osobiscie wole wersje sport :)
czerwone na czarnym lakierze jeszcze calkiem ok ... ale jakbym mial wybor - to WHITE zdecydowanie sport to w koncu sport :D
takie moje osobiste 2 grosze...
ale najwazniejsze zeby wlascicielowi sie podobalo... nieparowalo...
a te nasze przerobki to i tak podcieranie tylka szklem bo jak bedziesz uczestnikiem zdarzenia na drodze... to mimo, ze nie twoja wina a kierowca drugiego pojazdu powie ze cos go oslepilo , czy za mocno swiecilo ( co nie musi byc prawda) policaja sprawdzi ... swiatelka przerabiane czyli bez homologacji czyli to Twoja wina ...
niestety ...
poprawcie mnie jezeli sie myle :)
tak czy inaczej Gratuluje modzika :)
Fazzy
21st-June-2013, 12:07
Na początku też miałem obiekcje bo lampy w drzwiach bagażnika (sport białe) mocno się różnią od lamp bocznych (standard czerwone)
na razie na czas przeróbki w xenon24 moich bocznych (sport) dostałem tymczasowo te czerwone i czym dłużej na niego patrze tym bardziej ta Mordka mi się podoba :p
ArtPol74
21st-June-2013, 12:16
czerwone na czarnym lakierze jeszcze calkiem ok ... ale jakbym mial wybor - to WHITE zdecydowanie sport to w koncu sport
Ja też tak patrzę- na czarnym czerwone ok. Ale na białym to co innego!
Fazzy
21st-June-2013, 12:25
Ja też tak patrzę- na czarnym czerwone ok. Ale na białym to co innego!
Czyli gryzie się czy jest ok ?
Fazzy
21st-June-2013, 12:32
Ostatnio pokusiłem się również o pomalowanie lusterek i grilla guma czarny mat fotka poniżej:
3887
Jeśli o mnie chodzi :) to ...wolę wersję clear, czyli sport - na czarniutkim dobrze się prezentuje, ale gustów i guścików, jest sporo i ... jednemu podoba się teściowa, a innemu jej córka :becky:
Pzdr.
ArtPol74
21st-June-2013, 15:53
Czyli gryzie się czy jest ok ?
Mam takie mieszane odczucia, jakby się patrzył na mnie ale nie tą stroną co trzeba:)
milo222
21st-June-2013, 16:01
sport lepsze
Fazzy
21st-June-2013, 20:04
Dziękuję wszystkim za zaangażowanie około środy mają być gotowe moje lampy(sport)
wtedy jeszcze raz podmienię i na gorąco zadecyduję :)
slepy62
22nd-June-2013, 10:23
Dla porównania wrzucam fotkę z neta zapożyczoną wersji Sport:
3885
Wersja podstawowa:
3886
sport - na srebrnym - zdecydowanie TAK
na czarnym zgadzam się że:jakby się patrzył na mnie ale nie tą stroną co trzeba
Czerwone na czarnym moim zdaniem - zdecydowanie TAK
ale... najważniejsze żeby się Tobie podobały