PDA

Zobacz pe?n? wersj? : Czarne Infiniti FX 35 do oceny.

Marker
3rd-March-2015, 20:10
Witam. Co myślicie o tym modelu z instalacją "landi renzo" z Włoch?:hail:http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/51/39/78/26/5139782683
http://allegro.pl/infiniti-fx35-3-5-benzyna-gaz-landi-renzo-i5139782683.html

korzen
3rd-March-2015, 21:57
Oplaty 3 tys... Ciekawe jakim cudem :) Zeby Ciebie pozniej nie scigali, o niezaplacona akcyze albo oszustwo (znam przypadek taki osobiscie) lol Zderzak z tylu do wymiany (jak mozna tak bylo go pociac!!), do wywalenia ta okropna pletwa na dachu... Samochod ogolnie wyglada na zmeczony (troche sfatygowany fotel na siedzisku z boku jak na 75tys mil, mam tyle samo i boczek jest lepszy), ale cena jest niska, wiec go sobie wypicujesz jak cos.
POPRAWIAM swoj post. Odnosnie kluczyka to nei ma miec ikey, wiec jest OK. Koles napisal pelna opcja a to GOLAS!! Ma tylko sport pakiet i AWD... Stad stary typ kluczyka... Przepraszam, jezeli ktos czytal nieedytowany post i wprowadzilem go w blad.
Jak oplaty tylko 3tys zl, to neich go zarejestruje na siebie i sprzedaje. Dalej bedzie to najtanszy FX w Polsce...
Generalnie, mi sie to auto nie podoba... Jedyne co fajne ze koles obszyl juz deske :thumb: Za to jak to jest zrobione, nie da sie powiedziec na tak g**ych zdjeciach... Przemysl dwa razy zanim wybierzesz sie w droge... No chyba, ze masz pod nosem to jedz i ogladaj...

Ologt
3rd-March-2015, 22:23
Cena rewelacja , pół roku temu za swojego musiałem dać prawie 15000 więcej .

Marker
3rd-March-2015, 22:24
Odnosnie kluczyka to nei ma miec ikey, wiec jest OK. Koles napisal pelna opcja a to GOLAS!! Ma tylko sport pakiet i AWD... Stad stary typ kluczyka...
Odnośnie tego kluczyka i Awd to o co dokładnie chodzi.
Z góry dzięki za info

Ologt
3rd-March-2015, 23:04
Odnośnie tego kluczyka i Awd to o co dokładnie chodzi. Z góry dzięki za info

System bez kluczykowy pozwala na otwarcie, zamknięcie i uruchomienie auta bez użycia klucza. Kierowca musi tylko mieć przy sobie kluczyk /a w zasadzie breloczek/ i żeby otworzyć drzwi kierowcy, pasażera albo tylną klapę musi tylko nacisnąć gumowy przycisk na klamce. ,

AWD napęd na wszystkie koła

Marker
4th-March-2015, 17:24
Dzwoniłem do gościa dzisiaj i przez tel. za 36000 zł po opłatach do wzięcia.FX miał w 2009 założoną instalację.
Czy po sześciu latach od założenia instalacji gazowej motor jest ok?
Czy po VIN-ie można sprawdzić przebieg? VIN. JNRAS08W95X214829
W sobotę się wybieram na oględziny i prosiłbym o info na co zwracać uwagę?

korzen
4th-March-2015, 18:43
Podstawa to sprawdzic kompresje i dobrze posluchac czy panewka nie klepie jak sie olej zagrzeje. Po 6ciu latach na LPG moze slilnik byc ok, a moze byc do wymiany... Zalezy, jak ustawione i serwisowane bylo LPG... Cena jest jaka jest i auto wyglada na tyle ile kosztuje... Ja bym go nie kupil ;) Jedz, ogladaj, nawet jak wymienisz niedlugo silnik i tak bedzie w miare tanio...
Przeswietl auto pod wzgledem wypadkowosci. Wiesz jak bywa z autami z USA...
No i obiecaj, ze jak dojdzie do zakupu, to wywalisz te swiatla ze zderzaka i ta pletwe... Konsole tez okleisz od nowa lol Taki zarcik ;)

Powodzenia

Marker
4th-March-2015, 21:34
Przeswietl auto pod wzgledem wypadkowosci. Wiesz jak bywa z autami z USA...

Gdzie mogę uzyskac takie informację?

Jak dojdzie do zakupu to nowy zderzak i ta płetwa od bmy na bank do wywalenia ;)

Marker
6th-March-2015, 19:18
Witam.Dziś byłem przejazdem w Zamościu i oglądałem Czarnego FX.
Auto naprawdę w kiepskim stanie,z blacharskich dwa zderzaki ,prawy tylni błotnik do pomalowania w tym tylni zderzak do wymiany,plastiki przy szybkach z tyłu po pękane ,dwa plastiki nadkola do wymiany,z silnika poci się z dwóch stron (ciężko zlokalizować z czego),z przekładni przeniesienia napędu na tył również się leje.W środku nie ma tragedii decha obszyta w miarę tylko ta konsola środkowa istny śmiech:heh:lollol
Przebieg wątpliwy.Ogólnie odradzam.

korzen
6th-March-2015, 19:44
Jaka cena, takie auto... Jak nie lubie wrozyc ze zdjec, to ten juz po fotkach odrzucal od monitaora... Wycieki generuja spore koszta w FX i nie powinny miec miejsca... Zle to swiadczy o poprzednim wlascicielu... Wrzuc do dzialu "nie polecam", zeby ktos inny sie na mine nie nacial zachecony promocyjna cena zakupu...