Zaloguj si?

Zobacz pe?n? wersj? : biała perła fx 35 oceńcie pomozcie !

dagoosia
6th-March-2015, 12:02
wklejam linka do auta ktorym jestem powaznie zaineteresowana

http://allegro.pl/infiniti-fx35-stan-idealny-bose-instalacja-gazowa-i5114390940.html

moze ktos juz je widzial gdzies wczesniej / ogladal ?

kazda opinia mile widziana ! :hail::car:

zajac01
6th-March-2015, 12:31
Niedawno ktoś już wrzucał link z tym autem. I jak już pisałem jestem niemal w 100% przekonany, że białas stał jakiś czas w komisie w Warszawie rok temu i z niższą ceną. Jak będziesz dzwoniła to zapytaj jak długo nim jeździ. Poza kołami i nakładkami z chromu do auta nic nie miałem, ale mimo wszystko nie pokusiłem się żeby pojechać i go obejrzeć. Ale próbuj, może warto. Tak czy inaczej powodzenia w poszukiwaniach swojego wymarzonego FXa :)

dagoosia
6th-March-2015, 13:14
Autem jezdzone ok roku i wstawiana byla instalacja lpg napewno wjade na serwis zeby zobaczyli co i jak ;-)

pichoj
6th-March-2015, 14:14
To by się zgadzało bo jak szukałem ponad rok temu auta to wisiało w ogłoszeniach dość spory okres czasu.

Miko
6th-March-2015, 23:54
ładna sztuka choć przebieg do weryfikacji....

dagoosia
24th-March-2015, 20:36
podbijam temat moze jeszcze ktos cos kojarzy białasa ?

dagoosia
25th-April-2015, 14:40
NIE WYTRZYMAŁAM POJECHAŁAM I ZOBACZYŁAM. NA ZDJĘCIACH LALA OKAZAŁA SIĘ ZAJECHAŃCEM. INSTALACJA LPG STAG KIEPSKA, POZIOM EMISJI SPALIN NIE DO PRZYJECIA,A ZADNA KONTROLKA SIE NIE PALIŁA. PAN TWIERDZIŁ TEŻ ŻE WYMIENIAŁ DRĄZKI KIEROWNICZE. KLOCKI TARCZE OPONY DO WYMIANY.
MIMO ZE KUSIŁ MNIE KOLOR JEDNAK NIE KUPIŁAM. OGÓLNIE ODRADZAM CHYBA ŻE KTOŚ SZUKA SKARBONKI ;D pzdr

zajac01
25th-April-2015, 19:33
Nie bez powodu stał długo w komisie za dobrą cene z braku amatora kwaśnych jabłek...