Zaloguj si?

Zobacz pe?n? wersj? : Infiniti FX35 JNRASO8W16X210243

badyl
23rd-September-2015, 09:07
HEJ!
kumpel chce kupic FX i chce jechac go ogladac. Co sadzicie? ktos go ogladal?
http://otomoto.pl/oferta/infiniti-fx-35-cabron-bose-kamera-full-salon-ID6yalNb.html

Z gory dzieki:)

BAJZEL
23rd-September-2015, 09:19
Takie to wiarygodne jak moja tesciowa punktuana ....
na dzień dobry masz 95 tys km za które biora odpowiedzialność karną - nieważne , że auto ma licznik w milach hehehehe i to są właśnie mile ...
po drugie badyl wierzysz w to , że autko w tym roczniku za takie pieniądze będzie cacy ?? - no BŁAGAM ....
Owszem obejrzeć można - ale niech się kolega nie nakręca bo to śmierdzi aż tutaj do Darłowa hehehe
no i kwestia czy się nie boi kupować już oklejonego autka ... co tam tak naprawdę jest pod spodem ...

Ja tam nie wierze w takie cuda szkoda czasu - no chyba , że jest rzut beretem do oglądania ... ale na bank jakiś składak no i pewnie powiedzą, że z polskiego salonu ;)

badyl
23rd-September-2015, 10:57
Wiem Bajzel ze cos smierdzi:) mamy VIN i zobaczy co sie dzialo w Stanach. Tez bardzo sie boje tej folii, pewnie cos jest zamaskowane:) Duzo slyszalem o handlarzach z Gniezna i to tez mnie nie przekonuje....

korzen
23rd-September-2015, 11:27
Jak BAJZEL napisal. Przebig w milach, wiec 160k km... Do tego w tym carbonie wyglada KOSZMARNIE! Boze widzisz i nie grzmisz... Tak to sobie mozna obkleic nie wiem co... Bez komentarza... Kolejna kwestia to oplaty... Akcyza 18.6%, wiec finalnie zblizasz sie do 50tys... Czy warto?? Moim zdaniem zdecydowanie nie. Lepiej dolozyc pare tys i zobaczyc auto kolego BAJZEL. Z pewna historia i jak mniemam zadbane...

BAJZEL
23rd-September-2015, 12:06
:) nie no jak kolega zerka na infi rzędu 30 tys zl to do mnie lepiej niech nie przyjeżdża :) szkoda zachodu :)
p.s. okolice poznania - handlarze to bardzo znany temat :) ja bym nie jechał :)

badyl
23rd-September-2015, 12:27
cos mowil ze kolo 43 max. no zobaczymy co tam wymysli:)

korzen
23rd-September-2015, 12:36
No to jak tu zrobic oplaty za 3tys?? Nie no bez jaj... Badyl odradz mu to auto bo to z daleka traci gniotem...

LOKTONG
23rd-September-2015, 13:07
cos mowil ze kolo 43 max

Badyl - ddam mu za ta kase swojego, tylko nie polifta ale pewnego

badyl
23rd-September-2015, 13:56
Badyl - ddam mu za ta kase swojego, tylko nie polifta ale pewnego

mowilem mu to ale on sie uparl na polifta. Ja wiem ze ciezko w tej kasie kupic dobre Infiniti nie mowiac o dobrym polifcie.... no ale moze sam sie przekona. Boje sie tylko zeby sie nie wsadzil na mine a tu moze byc roznie....

Korzen cos musialem pokrecic... nie pamietam dokladnie o jakiej kwocie on mowil:)

zajac01
23rd-September-2015, 14:09
No to jak tu zrobic oplaty za 3tys??.

Uwierz mi, że takie opłaty są akurat najmniejszym problemem do osiągnięcia.
Co do reszty się zgadzam :)

korzen
23rd-September-2015, 15:28
Zawsze mozna walka zrobic, ale przy akcyzie 18.6%, rejestracji z recyklingiem 800zl, to akcyza 2tys?? To co ze kupione za 10tys zl?? Dziekuje za takie oplaty, bo znam juz 2 przypadki ze nawet po 4 latach zapukali do kolesia i powiedzieli, ze kwestionuja to i owo... Ale jak kto lubi... Taka mentalnosc rodakow. TANIO TANIO TANIO... Nie stac na polifta, ale musi byc polift... Ja nei wiem co sie ludzie tak uparli na te polifty?? Zapytaj kolege czy widzi naprawde roznice w grillu, listwach drzwiowych i ksztalcie halogenow? Bo galke biegow w srodku to sobie moze zmienic..

zajac01
23rd-September-2015, 15:55
Nie takie samochody są opłacane za ułamek wartości rzeczywistej. Ty znasz 2 przykłady, a ja znam setki, że ludzie z tego żyją.
Sam twierdzisz, że to gniot, więc już na podstawie tego pierwszy lepszy rzeczoznawca zdejmie dużo z kwoty wartości.
Co nie zmienia faktu, że nawet nie chciałoby mi się jechać i oglądać tej sztuki :)

Ologt
23rd-September-2015, 17:23
Niech sprzedawca opłaci akcyzę , jak zrobi wałek to przecież jego będą ścigać

Casian
26th-September-2015, 03:44
HEJ!
kumpel chce kupic FX i chce jechac go ogladac. Co sadzicie? ktos go ogladal?
http://otomoto.pl/oferta/infiniti-fx-35-cabron-bose-kamera-full-salon-ID6yalNb.html

Z gory dzieki:)
Witam, widzę że Twój kolegą zainteresowany zakupem FX właśnie się zbieram do wystawienia na sprzedaz swojego FX. Jeżeli interesuje Was auto absolutnie bezwypadkowe i zadbaneto proszę o kontakt priv.
Piotr

Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka