Zaloguj si?

Zobacz pe?n? wersj? : Pilot kluczyk do Infiniti G37s coupe

andzin
4th-November-2015, 00:34
Witam mam pytanko czy można gdzieś kupić lub dorobić kluczyk pilot do Infiniti G37s coupe rocz 2008 wersja USA, i jeszcze jedno pytanko czy w tych pilotach wymienia się baterię bo właśnie na pulpicie wskaźników pokazuje mi połowę stanu naładowania pilota. jeżeli ktoś się orientuje to proszę o odpowiedź zgóry dziękuję Pozdrawiam.

Tomek g35c
4th-November-2015, 11:24
Zrób fotkę pilota - zobaczę czy nie mam w gratach czegoś podobnego.

crazyPro
4th-November-2015, 15:49
Witam mam pytanko czy można gdzieś kupić lub dorobić kluczyk pilot do Infiniti G37s coupe rocz 2008 wersja USA, i jeszcze jedno pytanko czy w tych pilotach wymienia się baterię bo właśnie na pulpicie wskaźników pokazuje mi połowę stanu naładowania pilota. jeżeli ktoś się orientuje to proszę o odpowiedź zgóry dziękuję Pozdrawiam.
Tak, baterie się wymienia w pilocie. Wskaźnik na desce prawdę mówi :)

Wysłane z mojego Z30 przy użyciu Tapatalka

slepy62
5th-November-2015, 20:34

Masz poniżej ceny w USA (ciągnę w tej chwili paczkę - będzie 17/11 w PL ) - ale wpierw zapytaj/zadzwoń do serwisu :infi: W-wa
ja płaciłem za wszystko (klucz + pilot - wer. USA do Q50) coś koło 400~450-zł tylko nie pamietam czy w tej kwocie było programowanie immob... i pilota
jak chcesz ściągnąć z jUSA - decyzja jutro...
7291