Zaloguj si?

Zobacz pe?n? wersj? : Dywaniki na zimę

RALFM7
23rd-December-2015, 22:55
Witajcie. Tu RALFM7 (czyli Rafał z Trójmiasta). Czy możecie mi pomóc... szukam dywaników gumowych na zimę do mojego Infi Fx 35... może macie na zbyciu albo wiecie gdzie mógłbym kupić... Korzystając z okazji ZYCZĘ WSZYSTKIM ZDROWYCH, WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2016!!!

tiger456
24th-December-2015, 01:30
Dziękuję bardzo, z wzajemnością. Co do dywaników to mamy w tym momencie 2 możliwości:

http://www.dywanikisamochodowe.sklep.pl/index.php/product/show/id/1969

http://anicar.pl/pl/p/Dywaniki-gumowe-INFINITI-FX35-FX37-FX50-2008-/804

Z formą Anicar kontaktowałem się około 2 tygodnie temu i powiedzieli, że na pewno będą ściągać. Trzeba tylko napisać do nich maila i poprosić o zdjęcia. Podobno są bardzo ładne. Co do tej 1 propozycji, składasz zamówienie i w ciągu około 2 tygodni masz je u siebie. Współpracują z jakąś Czeską firmą. Tyle mogę ci powiedzieć, ze względu na to że też chciałem się zaopatrzyć w dywaniki gumowe na zimę. Myślę, że trzeba będzie pewnie zamówić te Czeskie. Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku.

RALFM7
24th-December-2015, 08:51
Bardzo dziekuje za info... Napewno skorzystam. Pozdrawiam.

QUOTE=tiger456;53000]Dziękuję bardzo, z wzajemnością. Co do dywaników to mamy w tym momencie 2 możliwości:

http://www.dywanikisamochodowe.sklep.pl/index.php/product/show/id/1969

http://anicar.pl/pl/p/Dywaniki-gumowe-INFINITI-FX35-FX37-FX50-2008-/804

Z formą Anicar kontaktowałem się około 2 tygodnie temu i powiedzieli, że na pewno będą ściągać. Trzeba tylko napisać do nich maila i poprosić o zdjęcia. Podobno są bardzo ładne. Co do tej 1 propozycji, składasz zamówienie i w ciągu około 2 tygodni masz je u siebie. Współpracują z jakąś Czeską firmą. Tyle mogę ci powiedzieć, ze względu na to że też chciałem się zaopatrzyć w dywaniki gumowe na zimę. Myślę, że trzeba będzie pewnie zamówić te Czeskie. Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku.[/QUOTE]

Ologt
24th-December-2015, 12:06
Panowie ,z tego pierwszego linku nie będą te dywaniki pasować do Infi FX ,zobaczcie na dywanik pasażera (chyba że to zdjęcia poglądowe).Drugi link -"Ten produkt jest niedostępny".

Trochę pogrzebałem w sieci i znalazłem gościa od którego ja kupiłem dywaniki gumowe do FX-a w tamtym roku,niestety gość ma zawieszone konto .Ale znalazłem go w archiwum,jest w aukcji podany telefon więc zadzwońcie może gość jeszcze coś ma na stanie .Za dywaniki ręczę osobiście że pasują idealnie .
http://archiwum.allegro.pl/oferta/dywaniki-gumowe-czarne-special-infiniti-fx-03-08-i4688699481.html

tiger456
24th-December-2015, 17:29
Krzysztofie, ta aukcja którą wysłałeś przedstawia dokładnie ten sam towar co w przypadku tego 1 linku. Firma ta podobno podesłała zdjęcia poglądowe co zostało potwierdzone w rozmowie, ale oczywiście ręczyć za nich nie będę. Spróbuję jeszcze po Świętach skontaktować się z tym sprzedawcą z Kielc. Dzięki za informacje :thumb:

Ologt
25th-December-2015, 01:33
ta aukcja którą wysłałeś przedstawia dokładnie ten sam towar co w przypadku tego 1 linku

aaaaa no to chyba że tak ,patrzyłem na zdjęcia i dlatego coś mi tu nie grało.

tiger456
25th-December-2015, 01:55
W najbliższych dniach pewnie zamówię, więc zobaczymy czy wszystko będzie w porządku.

RALFM7
5th-January-2016, 23:42
Witam. Dzisiaj zamówiłem gumy z pierwszego linku (zamówiłem beżowe za 160zł + 20zł przesyłka)... jak je dostanę to się z Wami podzielę czy pasują i jak wyglądają!!!

Pozdrawiam. Rafał z Trójmiasta (RALFM7)

tiger456
5th-January-2016, 23:50
Ja również zamówiłem w zeszłym tygodniu z tego źródła. Będziemy mogli podzielić się z wami opiniami na temat jakości wykonania i oczywiście tego, czy pasują tak jak to jest opisane :)

tiger456
20th-January-2016, 20:07
I jak tam Rafał? Doszły ci te dywaniki? Ja swoje dostałem w poniedziałek, jakość wydaje się być naprawdę bardzo dobra i co najważniejsze idealnie pasują :)

RALFM7
21st-January-2016, 17:59
Witam. Dywaniki dostałem w środę... Zamówiłem beżowe...wyglądają ładnie ale przyznam że dywanik z przodu od pasażera jest inaczej wycięty jak letni i nie zaslania całej powierzchni.... Co do jakości nie mam zastrzeżeń... Podrawiam wszystkich.

tiger456
21st-January-2016, 18:16
Mógłbyś zrobić zdjęcie tego dywaniku od pasażera?

RALFM7
21st-January-2016, 23:25
Ok. Zrobie to w sobote....

nero113
22nd-January-2016, 11:36
Też sobie zafundowałem te z pierwszego linka.
U mnie cena wyniosła 150 PLN (130 + 20 za dostawę).. Obniżka po Nowym Roku?
Ile czekaliście na dostawę?

LOKTONG
22nd-January-2016, 12:46
Dołacze sie dyskusji, te z pierwszego linka to Czeska firma miałem je i naprawde sa super, ponad dwa lata temu kupowałem do fx35 2004r na alledrogo za rowne 99zl. po 2,5roku zero zuzycia. Pasowały idealnie i pojechaly razem z autem przy sprzedazy do Tarnowa. teraz mysle nad tym samym producentem do II gen niestety jak mam tyle czekac to zima sie skonczy. Czemu tego nikt nie wystawia na allegro.... ?

tiger456
22nd-January-2016, 13:13
Popieram zdanie Loktonga, dywaniki wyglądają na naprawdę bardzo solidne. Może nie ma wystawianych na allegro ze względu na kolejnego pośrednika i cenę? Nero, ja zamawiałem około 22 grudnia, dostałem je 19 stycznia. Sprzedający z Katowic w opisie aukcji zastrzegł sobie, że dostawa potrwa około 2 tygodni. To przecież nie zależy od nich, tylko od wykonującej pod zamówienie Czeskiej firmy. Ogólnie zadowolenie w pełni. Do tego wszystkiego brakuje jeszcze tylko jakiegoś znaku Infiniti, ale nie bądźmy zbyt wymagający :D

RALFM7
23rd-January-2016, 12:10
75157516Witam ! To ten prawy przedni dywanik o którym wspominałem . Pozdrawiam !!!

tiger456
23rd-January-2016, 12:36
Kolego Rafale, to trzeba odwrócić o 180 stopni i będzie dobrze. Też u siebie na początku tak położyłem, ale coś mi nie pasowało :D Miałem takie podejrzenie dlatego poprosiłem o zdjęcie od ciebie :D

RALFM7
23rd-January-2016, 16:18
Dzięki!!! Ha, ha, ha... wstyd mi. Pozdrawiam.

tiger456
23rd-January-2016, 18:43
Nie ma sprawy, haha, zdarza się.

nero113
5th-February-2016, 17:21
Moje też przyszły. Wszystko pasuje. Polecam.

maruss84
12th-December-2019, 22:30
Panowie, pogoda nie za ładna i potrzebuję najlepiej jak naszybciej dywaników gumowych beżowych do QX70

Poprzdnie posty sa z przed 3 lat, a wiec może pojawiły się jakies nowe sprawdzone firmy ktpre mają w tym kolorze? Na allegro niestety same czarne.