Zobacz pe?n? wersj? : dzwine hałasy przy dużej prędkości
sabi82
24th-July-2016, 21:44
Witam dziś jechałam autostrada pomiedzy 180 a 200 km na h i z boku samochodu od pasażera dochodzily dziwne strzaly jakby cos od powietrza uderzalo w cos. czy ktos cos takiego kiedys zauwayl u siebie w fx 35? dzwieki jakby bicia lub uderzania jakiegos elementu o inny.
I kolejny problem przy ruszaniu slychac chrobot w zawieszeniu jakby. taki metaliczny dziwny dzwiek. tylko przy ruszaniu. co to może byc?
Tomek954
24th-July-2016, 23:14
Powiem ci że też coś takiego zauważyłem okolice170 km/h takie głuche dudnienie. Myślę że to osłona pod silnikiem pomimo że się trzyma to może wpada w jakieś wibracje od wiatru....
sabi82
25th-July-2016, 09:20
dokladnie cos takiego . tez przypuszczam ze to jakas oslona moze byc . Ale bardziej mnie niepokoi ten hałąs przy ruszaniu taki zgrzyt metaliczny i to nie istotne czy skrecam w prawo w lewo czy prosto jade. tylko przy ruszaniu
grabba
25th-July-2016, 09:26
Poproś kogoś, żeby stanął przy samochodzie i pomógł Ci określić miejsce skąd dochodzą niepokojące dźwięki.