PDA

Zobacz pe?n? wersj? : awaryjne hamowanie

Shimomura
16th-February-2017, 11:51
Ostatnio zdarzyło mi się awaryjne hamować do 0 z 100km 5 bieg, po wszystkim zaskoczył mnie zapach sprzęgła, (nie to na pewno nie były klocki :) ) taki sam zapach poczułem parę tygodni temu podczas zabawy na ubitym śniegu dosłownie 2-3 minuty parę bączków generalnie grzecznie. Kończy się sprzęgło ? czy to norma przy tej masie w automacie ? w normalnych warunkach auto jedzie ok.

sirtrojan
16th-February-2017, 13:52
Ostatnio zdarzyło mi się awaryjne hamować do 0 z 100km 5 bieg, po wszystkim zaskoczył mnie zapach sprzęgła,

to z pieluchy a nie ze sprzęgła :becky:

Shimomura
16th-February-2017, 14:15

ha :) sir, miałeś styczność rozumiem :), poleć jakąś co nie przepuszcza :baby:

sirtrojan
16th-February-2017, 14:19
Jak mocne hamowanie to nie ma mocnych ;)

tiger456
16th-February-2017, 15:36

Sirowi się na żarty zebrało ;)

Miko
16th-February-2017, 15:47
Ja o mało zębów nie straciłem przy awaryjnym hamowaniu;)

grabba
16th-February-2017, 21:53
U mnie w automacie nie ma sprzęgła :)

slepy62
16th-February-2017, 21:59
Ostatnio zdarzyło mi się awaryjne hamować do 0 z 100km 5 bieg, po wszystkim zaskoczył mnie zapach sprzęgła, (nie to na pewno nie były klocki :) ) taki sam zapach poczułem parę tygodni temu podczas zabawy na ubitym śniegu dosłownie 2-3 minuty parę bączków generalnie grzecznie. Kończy się sprzęgło ? czy to norma przy tej masie w automacie ? w normalnych warunkach auto jedzie ok.

pooglądaj tarcze - powinny mieć czarniawe smugi, a jak będziesz często lol awaryjny lol przyzwyczajaj się powoli do tego zapachu - Sir'ek dobrze radzi

Ty tu kitu nie wciskaj tylko lepiej się przyznaj kiedy przyjeżdżasz się masturbować lol uprzedzałem że chcę zostać masturbistą lol

zajac01
16th-February-2017, 22:05

Masz, hydrokinetyczne :)

grabba
16th-February-2017, 22:08
Tylko ciężko jest je spalić :)

zajac01
16th-February-2017, 22:11
To fakt. Może dlatego, że pedał zapomnieli zamontować ;)

grabba
16th-February-2017, 22:21
Ty tu kitu nie wciskaj tylko lepiej się przyznaj kiedy przyjeżdżasz się masturbować uprzedzałem że chcę zostać masturbistą
Irku, Maserati jest już do odbioru, ale pogoda nie była na tyle łaskawa, aby wracać na kołach do Torunia. Jeżeli pogoda się nie popsuje, to będę w Warszawie w piątek (przyszły) po samochód. Będziesz w Warszawie? Jeżeli tak, to zajadę do Ciebie. Coobcia też muszę odwiedzić - bo już przebiera nóżkami, żeby silnik zobaczyć.

A co do samego tematu. To raczej nie da się spalić sprzęgła hydrokinetycznego, chyba, że sprzęgiełka od lock'a - ale to ktoś mądrzejszy powinien się wypowiedzieć.

Shimomura
16th-February-2017, 22:54
taaaa, kolega zielony to się można pośmiać :deadhorse: :p śladów na tarczach brak i taki sam zapach jest przy lataniu bokami po śniegu

slepy62
17th-February-2017, 12:12
Irku, Maserati jest już do odbioru, ale pogoda nie była na tyle łaskawa, aby wracać na kołach do Torunia. Jeżeli pogoda się nie popsuje, to będę w Warszawie w piątek (przyszły) po samochód. Będziesz w Warszawie? Jeżeli tak, to zajadę do Ciebie.

ZAPRASZAM
W W-wie mnie nie będzie chyba od 4 do 9 marca - a tak to siedzę od świtu do nocy na :smash: klawiaturze

stef
17th-February-2017, 19:11
taaaa, kolega zielony to się można pośmiać :deadhorse: :p śladów na tarczach brak i taki sam zapach jest przy lataniu bokami po śniegu

Przy lataniu na śniegu miałeś wyłączoną trakcję?

Shimomura
17th-February-2017, 20:26
Przy lataniu na śniegu miałeś wyłączoną trakcję?
tak, trakcja była off