PDA

Zobacz pe?n? wersj? : G 35 c Ktoś kojarzy ?

BAJZEL
9th-January-2018, 18:15
Witam,
Ostatnio szukam sam nie wiem czego ...
jest audi TT 224km w quattro ale jakoś tak ... sam nie wiem a skoro nie wiem to szukam i czytam :)

https://www.olx.pl/oferta/infiniti-g-g35-3-5-280km-czarna-perla-bezowe-skory-zarejestrowany-w-polsce-CID5-IDoeaU0.html#5cc370ade2

wpadło mi w oko coś takiego
wiem , że większość z nas woli kupić drożej a pewniej ... od osoby na forum, która wszystko ogarnęła ... wszystko co sprawiało problem ...
Ja osobiście jestem pewny jeżeli coś sam zrobie :)
dlatego często mimo, że rozum mówi za dużo do roboty nie opłaca się ... to i tak się zastanawiam

Do rzeczy ...
Czy ktoś widział .... oglądał .... a może zna to autko ??

lukasz32
9th-January-2018, 18:21
Zdjecia wnętrza by się przydały, żęby coś więcej powiedzieć. Był kiedyś na forum czarny, który zmieniał właścicieli.

BAJZEL
9th-January-2018, 18:40
Zwykłe rozeznanie ...
nie pisałem ani nie dzwoniłem do gościa ponieważ po pierwsze nie ma mnie jeszcze w PL a po drugie nie jestem pewien czy chce teraz kupować choćby ze względu na ten właśnie problem z lampami spryskiwaczami itd. ... dlatego pytam forumowiczów czy ktoś w ogóle kojarzy to autko ...

BAJZEL
9th-January-2018, 20:14
https://www.otomoto.pl/oferta/infiniti-g-g35-3-5-280km-czarna-perla-bezowe-skory-zarejestrowany-w-polsce-ID6z3gqA.html

jest zdjęcie środka chociaż bardzo słabej jakości

zajac01
9th-January-2018, 20:27
Był kiedyś na forum czarny, który zmieniał właścicieli.

Tak był taki czarny na forum, ale to nie ten. Właściciel w ogłoszeniu napisał, że jest w jego posiadaniu od maja 2014, a ten forumowy był sprzedany później. W czerwcu '14 roku był jeszcze w plasti dipie. Pamiętam ze spotów pod Narodowym. :)

Bajzel, poproś o VIN, to sprawdzisz, czy warto sobie nim wogóle głowe zawracać. Chociaż z drugiej strony gość jeździ dwa lata, więc raczej też jakiś plus.

BAJZEL
9th-January-2018, 22:14
napisałem ... napisałem zapytałem o podstawowe rzeczy i poprosiłem o vin ale nie spodziewam się cudów ... życie nauczyło mnie , że prezentów nie ma :)

badyl
10th-January-2018, 08:57
Ja moge napisac ze na necie wisi juz dlugo, rok minimum

BAJZEL
10th-January-2018, 10:11
Ja moge napisac ze na necie wisi juz dlugo, rok minimum
No to z pewnością zdrowa sztuka godna uwagi :) heheh

miki1700
10th-January-2018, 22:25
Ja mam na sprzedaż G35C, podbij na priv