Zobacz pe?n? wersj? : Parkowanie I gen :)
Shimomura
25th-February-2018, 20:59
W I gen i na tradycyjnym miejscu parkingowym pod marketem jest mega lipa z wysiadką z tylnej kanapy. Parkując z niemowlakiem, który jest zainstalowany w foteliku z tyłu nie ma opcji wyciągnięcia lub wsadzenia dziecka w fotelik nie otwierając drzwi do 90 stopni :/ Pozostaje parkować 1-ną stroną do drogi, lub zajmować 2 miejsca parkingowe i zapuścić pazury do zdrapywania naklejek KARNY K....S :)
tiger456
25th-February-2018, 21:25
To jest powód do zakładania nowego tematu i zaśmiecania forum?
Shimomura
25th-February-2018, 21:52
To jest powód do zakładania nowego tematu i zaśmiecania forum?
Być może dla kogoś kto potomka nie posiada jest to śmieć, dla mnie jest to istotna informacja dotycząca codziennego użytkowania I gen dla przyszłych kupujących.
Grucha
25th-February-2018, 22:43
Być może dla kogoś kto potomka nie posiada jest to śmieć, dla mnie jest to istotna informacja dotycząca codziennego użytkowania I gen dla przyszłych kupujących.
To jest problem większości współczesnych aut, które są choć trochę większe od Focusa czy Astry.
I trzeba sobie z tym radzić.
Problem nie w autach a w normach dotyczących minimalnej szerokości miejsc parkingowych. W tym roku następuje zmiana przepisów w tej kwestii i nowe parkingi będą musiały mieć szersze miejsca postojowe (bodajże o 29 cm).
Pozdrawiam,
Grucha [emoji4]
Shimomura
25th-February-2018, 22:56
To jest problem większości współczesnych aut, które są choć trochę większe od Focusa czy Astry.
I trzeba sobie z tym radzić.
Problem nie w autach a w normach dotyczących minimalnej szerokości miejsc parkingowych. W tym roku następuje zmiana przepisów w tej kwestii i nowe parkingi będą musiały mieć szersze miejsca postojowe (bodajże o 29 cm).
Pozdrawiam,
Grucha [emoji4]Masz racje, choć z aż takim extreme jak w przypadku fx się nie spotkałem.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
djoneway
26th-February-2018, 00:18
I ten ostry rancik najbardziej wysunięty zacnie może się wkomponować w czyjeś auto albo mur. :sorry:
Ologt
7th-March-2018, 11:04
Ciekawe ,nigdy nie zauważyłem takiego problemu ,może dlatego że zawsze staje na końcu parkingu gdzie nie ma aut lollollol