Zaloguj si?

Zobacz pe?n? wersj? : Kontrolka BA co to?

matyj2
4th-May-2018, 15:26
Koledzy wczoraj podczas jazdy w duzym deszczu zaswieciła mi sie kontrolka BA czy wiecie co to za kontrolka bo jak deszcz ustał to kontrolka zgasła

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

slepy62
4th-May-2018, 16:03
Koledzy wczoraj podczas jazdy w duzym deszczu zaswieciła mi sie kontrolka BA czy wiecie co to za kontrolka bo jak deszcz ustał to kontrolka zgasła

IBA - Intelligent Brake Assist - może się zaświecić w trakcie mocnego deszczu, opadów śniegu itp... nie działa wtedy hamowanie awaryjne i ICC

matyj2
4th-May-2018, 18:22
IBA - Intelligent Brake Assist - może się zaświecić w trakcie mocnego deszczu, opadów śniegu itp... nie działa wtedy hamowanie awaryjne i ICCCzyli kolego nic się nie popsuło ?

slepy62
4th-May-2018, 18:42
Czyli kolego nic się nie popsuło ?

Czyli pewnie tak lol czyli nic się nie popsuło...

matyj2
4th-May-2018, 18:47
To dobrze bo ja w tym roku mam pecha do poprzedniego auta dołozyłem 15 tyś w tym roku a wczoraj piorun mi w dom uderzył i wszystkie sprzety popalił i jeszcze jak by tego było mało to uszkodził centralne i łazienke mi zalało [emoji24]

lukasz32
5th-May-2018, 02:03
To dobrze bo ja w tym roku mam pecha do poprzedniego auta dołozyłem 15 tyś w tym roku a wczoraj piorun mi w dom uderzył i wszystkie sprzety popalił i jeszcze jak by tego było mało to uszkodził centralne i łazienke mi zalało [emoji24]

Ubezpieczyciel nie uwierzy w taki kombo bonus :)