Zobacz pe?n? wersj? : zakup INFINITI FX50 S - PAKIET RENEGADE
Jamajki
26th-June-2018, 23:53
Cześć Panowie,
Od 2 lat jestem szczęśliwym posiadaczem FX35 z 2006r. Samochód tak dobrze się sprawuje, że postanowiłem nie przesiadać się na inną markę i kupić FX 50S.
Wypatrzyłem na Otomoto taki oto egzemplarz. Kolor ciemna śliwka.
https://www.otomoto.pl/oferta/infiniti-fx-infiniti-fx50-renegade-sport-qx70-unikalny-4x4-360-v8-europa-ID6AnWUO.html#f91ed34c50
Co sądzicie o tych przeróbkach i cenie? Uda mi się to sprzedać za dwa lata i dużo nie stracić?
Nie znalazłem na żadnym portalu nic podobnego. Nie jestem orełem w motoryzacji, a ten model bardzo mi sie podoba.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc i opinię.
Pozdrawiam
Marcin
krisp
27th-June-2018, 09:45
Ten z ogłoszenia był wystawiony za chyba 150tys za pierwszym razem. Więc sporo już poszedł w dół i pewnie możliwość zejścia z ceny jeszcze jest.
Z tym pakietem, w czerwonym lakierze, chyba był z Katowic, zimą wystawiony był za 65tys. Kosmetycznie uszkodzony.
Moim zdaniem pakiet renegade typowo pod Ruskich jest robiony ale to moja opinia :)
Ciężko jest sprzedać takie auto.
lukasz32
28th-June-2018, 02:33
Moim zdaniem pakiet renegade typowo pod Ruskich jest robiony ale to moja opinia :)
A ruscy mają dywany na ścianach, to zły kierunek jest :)
Wg mojej opinii .. spójrzmy prawdzie w oczy, te zderzaki to norrmalna wiocha, z tyłu ma jakąś drabinę, jakieś wyloty w nadkolach, nie wiadomo czy ma nimi błoto wylatywać czy przejechane koty ;) Koła do całego tego interesu jakieś takie małe. Mam alergię na taką stylizację na ospoilerowane maluchy z lat 90-tych...
Odpowiadając na pytanie Jamajki - ja bym założył że nikt od Ciebie tego nie odkupi i będzie trzeba zapłacić za doprowadzenie go do serii, czyli stracisz +/- 50%. Jak chcesz tyle stracić to lepiej dolóż 10-15% i kup maserati gran turismo albo astona z jaguarowskim v8, przy podobnym nakładzie finansowym o wiele większa frajda z jazdy, bo jak już będą Cię pokazywać palcami to nie z politowaniem a z zachwytem w oczach ;)
Beckett
28th-June-2018, 18:01
Wg mnie auto zaorane tymi przeróbkami. Jak napisano wyżej - to raczej gust na Nowego Ruskiego. Poszukaj czegoś zadbanego w oryginale.
matyj2
28th-June-2018, 19:26
Kolego ja bym szukał Vettel Edition albo chociaż z tym pakietem
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Jamajki
3rd-July-2018, 13:56
Panowie, bardzo dziękuję za podpowiedzi. Jak wglebilem sie w temat to widac ,że macie 100% racji.
Poszukam czegoś innego.
libros55
4th-July-2018, 11:57
Wyglada troche jak... Batmobil. Ten pakiet zamiast podniesc to obnizyl cene auta:)