Zobacz pe?n? wersj? : Błotnik do QX70 2014 USA
maruss84
11th-July-2019, 22:50
Niestety w PL nigdzie nie moge znależć błotnika przód wersja USA do QX70 2014, ale mają taki na Litwie
NEW GENUINE Infiniti FX 35 50 2008- USA FRONT FENDER RIGHT SIDE OEM FCA001CAMA
http://www.emyratudalys.lt/en/infiniti_____/body/psl=5
Mają to w kategori do FX po 2008 i stąd jest moje pytanie. Czy po zmianie nazwy na QX70, Infiniti miało jakiś znaczący lifting, czy błotnik będzie pasował z wcześniejszej wersji? Czy jedynie zmienił się zderzak i gril?
sirtrojan
11th-July-2019, 23:23
tak sobie mysle ze euro/nie euro rózniły sie tylko otworem na kierunkowskaz. ale sprawadz tę informację. Mozesz wtedy kupic euro i dołozyc kierunek z jednej strony albo dwa i oba kierunki :)
maruss84
12th-July-2019, 00:18
tak sobie mysle ze euro/nie euro rózniły sie tylko otworem na kierunkowskaz. ale sprawadz tę informację. Mozesz wtedy kupic euro i dołozyc kierunek z jednej strony albo dwa i oba kierunki :)
QX70 z USA i EU raczej na 100% różniły się tylko kierunkiem, ale nie chcę do wstawiac :)
tylko kwestia tych błotników Przed liftem i po, czy cos się w nich zmieniło? Jak dla mnie sa identyczne
Ologt
13th-July-2019, 00:14
Nic się nie zmieniło ,nawet ślizgi w błotniku są te same .Od gościa z Litwy możesz śmiało brać ,kilka rzeczy już od niego brałem ,ceny ma świetne .
maruss84
26th-July-2019, 00:28
Nic się nie zmieniło ,nawet ślizgi w błotniku są te same .Od gościa z Litwy możesz śmiało brać ,kilka rzeczy już od niego brałem ,ceny ma świetne .
ok, dzieki za info. Juz raz do niego dzwoniłem i mówił, że wysyłka 20 pln za pobraniem DPD. Przed zamówieniem zapytam jak wysyłą, czy w kartonie czy owiniete folią, bo jak ta druga opcja to uszkodza na 100%, no i czy może wysłać z opcją wcześniejszego sprawdzenia przed zapłatą.