PDA

Zobacz pe?n? wersj? : Dziwne zjawisko po odłączeniu akumulatora w QX60

Mateusz ex37
1st-October-2019, 11:35
W QX60 po odłączeniu Akumulatora nastąpiło dziwne zjawisko związane z regulacją temperatury. Otóż gdy klikam klawisz do obniżania temperatury wyświetlacz pokazuje natychmiast zmianę stopni. Natomiast gdy chcę podnieść klawisz muszę chwilkę przytrzymać(około 1,5 sekundy). Pojedyncze klikanie nie przynosi rezultatu. Miał ktoś coś takiego?

Kazik_R52
1st-October-2019, 17:06
Sprobuj jeszcze raz rozlaczyc aku , miedzyczasie nie pryskales jakims plakiem i nie czysciles przyciskow.

Mateusz ex37
1st-October-2019, 17:35
Ok auto mam obecnie w warsztacie w związku z błędami o którym pisałem w innym wątku. Jak wróci spróbuję odłączyć aku. Na 100% nie było zapsikane. Gdy czyszczę auto staram się najpierw wilgotną ściereczką zdjąć kurz a następnie psikam na nową ściereczkę płynem na nową ściereczkę. Robię tak bo właśnie w ten sposób kilka lat temu w Passacie popsułem panel. :-(

Kazik_R52
1st-October-2019, 18:05
Auto nie bylo topione , walone i rozbierane , a co gorsze spawacz nie nabroił (czesta przyczyna).

Mateusz ex37
1st-October-2019, 18:29
Auto mam od pół roku i było ok. Dopiero teraz przy wymianie świec jak odpiąłem aku to się pojawiło. Wcześniej było ok.