Zobacz pe?n? wersj? : Infiniti g37 coupe
arko
17th-November-2019, 16:07
Witam czy ktos moze z forum ogladal to auto i czy warto bawic sie w remont.:),https://www.otomoto.pl/oferta/infiniti-g-kamera-cofania-navigacja-330km-ID6CzIoU.html#
Invicto
18th-November-2019, 12:03
Cena atrakcyjna to na pewno. Sprzedawca nie napisal czy jest opłacone cło i podatek. Uszkodzenia nie wielkie, ale to trzeba ocenic na miejscu i zrobic kalkulacje. Najlepiej zadzwon i zapytaj co tam jest grane..
arko
18th-November-2019, 14:33
Dzwonilem ale nie ma konkretnej osoby tam aby udzielila informacji jeden mowi ze silnik ok drugi ze chlodnica peknieta i plyn wylecial zderzak tak mocno nie rozbity a jak spytalem czy belka z przodu jest Pan nie wiedzial o co pytam ale gosc mnie rozbawil gdy zapytalem sie a jaka mam pewnosc ze silnik jes ok to powiedzial abym sobie kupil chlodnice przyjechal zamontowal i wtedy sobie sprawdze:smash:
sirtrojan
18th-November-2019, 15:23
Sprzedawca nie napisal czy jest opłacone cło i podatek
auto na blachach z Polski to raczej nie ma innej opcji. Ma też naklejkę.
sebam
18th-November-2019, 18:07
Na ostatnim zdjęciu w dziurze po reflektorze widać odkręcone śruby na podłużnicy. Wydaje mi się że ono zostało już trochę przygotowane do sprzedaży.
arko
18th-November-2019, 18:28
Zapewne cos nie hallo zderzak ocalal a pasa brak takze moze byc przestawiony :hail:
Invicto
18th-November-2019, 19:27
auto na blachach z Polski to raczej nie ma innej opcji. Ma też naklejkę.
Faktycznie slepy jestem :hail:
lukasz32
18th-November-2019, 20:20
Na ostatnim zdjęciu w dziurze po reflektorze widać odkręcone śruby na podłużnicy. Wydaje mi się że ono zostało już trochę przygotowane do sprzedaży.
Jak niektóre ulepy z copartu :) Faktycznie może coś być na rzeczy.
maruss84
19th-November-2019, 00:58
Jak niektóre ulepy z copartu :) Faktycznie może coś być na rzeczy.
hehe dokładnie jak wały na Coparcie.
olej to auto. smierdzi wałkiem jak nic.
Ja ostatnio na otomoto w swoich okolicach znalazłem Mazde CX-5 2018r z USA za całkiem doby kesz. Sprzedawca mowił delikatnie uszkodzona. Poprosiłem o vin i sprawdziłem ją po swojemu. Ku..wa ULEP totalny. W stanach na aukcji wyglądała jak lód smietankowy w rożku ktory wypadł z ręki i wylądował na chodniku.
13423
13422
Kazik_R52
19th-November-2019, 03:42
pewnie ze 2 razy walony jak nie więcej, raz na polskich blachach, drugi raz w USA
trii
24th-November-2019, 09:23
Ja pierd..lę Pieprzeni oszuści podrobią samochód i czekają na odpowiedniego klienta...