PDA

Zobacz pe?n? wersj? : Chinole czyli co do naszych aut na Ali

thefi
11th-June-2020, 15:13
Oprócz milionów odpustowych pierdół idzie znależć i nawet przydatne części w tym do silnika. Sam mam zaznaczonych kilka (nie potrzebuję ale wpadły mi przypadkiem) jak np. komplet czujników ciśnienia w oponach (moje w zimę już padają - bateria) w cenie JEDNEGO zamiennika na aledrogo i będę chyba zamawiał. Mam znalezione kompletny rozrząd, komplet WSZYSTKICH możliwych uszczelek do VQ35DE, szklanki, wtryskiwacze, pompy oleju-wody itd... Jeżeli admin nie uzna postu za zbędny to mogę wrzucać... Oprócz tego ogarniam ukryte aukcje...ale to już priv...:eyebrows:

Slayer
11th-June-2020, 15:38
U chinoli trzeba uważać co i u kogo się kupuje można kupić bubel a z kasą potem są problemy.

betonixx
11th-June-2020, 17:03
Zamówiłem właśnie czujniki tpms do q50 USA, 48$ komplet. Cena dobra, więc szkoda nie przetestować.

Slayer
11th-June-2020, 17:44
W ubiegłym roku kupiłem DRL fajnie się prezentują niestety nie mają poprawnych wymiarów jak oryginał.

Bartos
11th-June-2020, 22:48
Na pewno nie warto inwestować w chiński osprzęt silnika. Jest wiele tematów w necie, gdzie ludzie chcieli zaoszczędzić nie płacąc kosmicznej kasy za oryginał np. na kołach rozrządu i okazały się one z "plasteliny"

thefi
12th-June-2020, 00:36
Dlatego kupuję zawsze po sprawdzeniu Feedbacku i NIGDY u Majfrenda który ma poniżej 98% positiv. Jak na razie odpukać wszystko przychodziło i działało idealnie w różnych autach. Spór miałem 1 jak dotychczas i kasa wróciła na konto.

omeniq
12th-June-2020, 09:18
Panowie a zamawiał ktoś te kluczyki do swoich Infi? Da sie je zaprogramowac i działają? :-) Siostra potrzebuje do QX70 z USA i sie zastanawiam czy to bedzie dzialac bo sa dość tanie :)

skansen
12th-June-2020, 10:00
Dlatego kupuję zawsze po sprawdzeniu Feedbacku i NIGDY u Majfrenda który ma poniżej 98% positiv. Jak na razie odpukać wszystko przychodziło i działało idealnie w różnych autach. Spór miałem 1 jak dotychczas i kasa wróciła na konto.
Mimo wszystko z rozrządem bym nie ryzykował. Dobre komentarze świadczą o tym, że po otrzymaniu paczki/zamontowaniu części wszystko było dobrze. Co się stanie po kilku latach i kilkudziesięciu tysiącach kilometrów nie wiadomo...

Sam kupuje dużo rzeczy made in china i te dobrej jakości nie są dużo tańsze na Ali...

betonixx
12th-June-2020, 10:26
Panowie a zamawiał ktoś te kluczyki do swoich Infi? Da sie je zaprogramowac i działają? :-) Siostra potrzebuje do QX70 z USA i sie zastanawiam czy to bedzie dzialac bo sa dość tanie :)

Ja do q50 usa brałem z Ebay.com + polamer do polski, u chinoli nie widziałem kluczyków.