PDA

Zobacz pe?n? wersj? : Co to jest

JW69
8th-July-2020, 09:34
14291 Witam.
Coraz bardziej poznaje moje autko i im bardziej poznaje tym więcej mam pytań.
Podczas porządków bagażnika znalazłem klapkę a pod nią coś takiego.
Pytanie cóż to może być?
Nie mogę żadnego info znaleźć.
Będę wdzięczny za pomoc w oświeceniu :)

omeniq
8th-July-2020, 11:20
tam zapewne wkłada sie płyte z mapami do nawigacji :-)

lukasz32
8th-July-2020, 14:56
Kiedyś w drzwiach "bezwypadkowego samochodu" znalazłem kilogramowy młotek, samochód był włoski, młotek wyglądał na starszy niz samochód, więc fabrycznie nie był tam zamontowany. Ostatnio po porządkach w bagażniku oczom moim ukazała się paczka prezerwatyw i cygara. Cóż, ja ich tam nie umieściłem. Zastanawiałem się w jakiej kolejności miały być używane ;)

JW69
8th-July-2020, 20:47
Cwaniaczki :) to jest moje pierwsze FX i mam nadzieje ze nie ostanie :)
Mówią ze kto pyta nie błądzi :sorry:

butrym81
8th-July-2020, 23:04
Szukaj dalej. Kto wie, co jeszcze znajdziesz [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Wysłane z mojego Moto Z3 Play przy użyciu Tapatalka

JW69
9th-July-2020, 07:42
Fajne.
Próbujesz sobie dworować ze mnie.
Myślałem ze zadam to pytanie osobą którzy z infi maja dłuższą styczność i dadzą jakaś wskazówkę

slepy62
9th-July-2020, 09:21
Fajne.
Próbujesz sobie dworować ze mnie.
Myślałem ze zadam to pytanie osobą którzy z infi maja dłuższą styczność i dadzą jakaś wskazówkę

Fala lol

A tak na poważnie - poczytaj trochę bo na ten temat jest sporo na forum, wiem że najprostsza metoda to zapytać i otrzymać "gotowca na tacy" ale jeżeli takie masz podejście
to nie dziw się że w tak trywialnej (dla posiadaczy FX'ów) sprawie dostaniesz trochę "bączków" lol

W FX 2009 jest jeszcze zmieniarka z NAVI na DVD (starszy system entertainment) , od 2010 NAVI jest już na dysku twardym...

butrym81
9th-July-2020, 10:38
Co ciekawe nawet sprzedający na aukcjach piszą że jest to zmieniarka płyt, inni że nawigacja. Do uzgodnienia.

Wysłane z mojego Moto Z3 Play przy użyciu Tapatalka

JW69
9th-July-2020, 12:32
Nie jestem z tych co zawracaja głowe innym
Szukalem na forum ale nic nie znalazłem konkretnego tzn nie w fx
Zmieniarke to ja mam w pulpicie a to mnie zaskoczyło juz myslalem ze to moze jakis odtwarzacz mp3 czy jakos tak
Ale dobre i takie informacje bede grzebał dalej na innych forach
Dzieki :peace:infiok

lukasz32
9th-July-2020, 12:42
Dużo informacji znajdziesz na forach usa, tam tych aut jeździ całkiem sporo. Obstawiam nawigację, jak koledzy mówią. Najprostszy sposób - modyfikujesz wydech i zapominasz o radiu, wówczas sloty do cd stają się niepotrzebne ;)

Gdanio
9th-July-2020, 19:35
tam zapewne wkłada sie płyte z mapami do nawigacji :-)

Ja chyba mam coś takiego w fx 35 1-generacji ale pod fotelem pasażera do nawigacji chyba