Zaloguj si?

Zobacz pe?n? wersj? : FX 35, 3.5 303km, parę pytań przed kupnem

Rafał 120
31st-August-2020, 13:31
Witam wszystkich. Jaka jest wasza opinia na temat FX 3.5 306km benzyna 2009rok gaz założony 3 lata temu BRC. Jakieś poważniejsze wady? Jak z kosztami utrzymania ? Pozdrawiam

Adi
31st-August-2020, 20:58
Witam wszystkich. Jaka jest wasza opinia na temat FX 3.5 306km benzyna 2009rok gaz założony 3 lata temu BRC. Jakieś poważniejsze wady? Jak z kosztami utrzymania ? Pozdrawiam

Autko samo w sobie jest świetne-ja akurat trafiłem na nieuczciwego sprzedawcę i czeka mnie remont, ale po zrobieniu zostanę z autem na pewno na dłużej.Na razie robiłem parę rzeczy w zawieszeniu i byłem miło zaskoczony niskimi kosztami części.Co do wad to trochę mało miejsca z tyłu i w bagażniku, ale w moim przypadku i tak nie miało to żadnego znaczenia- nie mam zwyczaju wozić ze sobą góry tobołów a w większości przypadków z tyłu siedzi jedynie jedna osoba.
Edit,Sorry myślałem,że mowa o EX ;)

Mateusz ex37
31st-August-2020, 23:09
EX i FX cierpi na tą samą przypadłość. Dwa auta. Jedno spore drugie duże. Ale oba są ciasne w 2 rzędzie siedzeń oraz oba mają bagażnik na poziomie symbolicznym.

lukasz32
31st-August-2020, 23:18
EX i FX cierpi na tą samą przypadłość. Dwa auta. Jedno spore drugie duże. Ale oba są ciasne w 2 rzędzie siedzeń oraz oba mają bagażnik na poziomie symbolicznym.

Bo FX to taki samochód, którym przyjemnie się jest przejechać i przyjemnie na niego popatrzeć pomimo upływu lat, ja chyba za każdym się oglądam, tak jak za lexusem is200, a niektóre są całkiem zadbane, wystarczy dołożyć kilka detali, i przyciaga uwagę w pozytywnym tego słowa znaczeniu ;)