Zaloguj si?

Zobacz pe?n? wersj? : Błąd PO 138

Gdanio
13th-February-2021, 18:36
Witam
Pokazał się taki oto błąd silnika , może ktoś miał i powie coś więcej .https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210213/2207bea88ed0a5e5c042db4248fe1b5b.jpg

Wysłane z mojego LM-G850 przy użyciu Tapatalka

sirtrojan
13th-February-2021, 21:57
https://www.engine-codes.com/p0138_infiniti.html

Shimomura
13th-February-2021, 21:59
nie miałem, ale z tego co wiem bład pokazuje sie po usunięciu katów. Jeśli tam grzebałeś wróć do tematu

Wysłane z mojego SM-A415F przy użyciu Tapatalka

Gdanio
13th-February-2021, 22:01
nie miałem, ale z tego co wiem bład pokazuje sie po usunięciu katów. Jeśli tam grzebałeś wróć do tematu

Wysłane z mojego SM-A415F przy użyciu TapatalkaJeżdżę bez katów prawie 4 lata ! Do tej pory bez najmniejszych problemów

Shimomura
13th-February-2021, 22:03
Jeżdżę bez katów prawie 4 lata ! Do tej pory bez najmniejszych problemów

Wysłane z mojego LM-G850 przy użyciu Tapatalkado tej pory :)

Gdanio
13th-February-2021, 22:06
do tej pory :)

Wysłane z mojego SM-A415F przy użyciu TapatalkaBłąd skasowany! zobaczymy jutro myślę że duży śnieg był i poszło po przewodzie . Chyba że się mylę

Shimomura
13th-February-2021, 22:24
też mnie kusi od lat decat z kwasówki, ale tak mnie trzepią na przeglądach ze strach sie bać...

Gdanio
13th-February-2021, 22:40
też mnie kusi od lat decat z kwasówki, ale tak mnie trzepią na przeglądach ze strach sie bać...

Wysłane z mojego SM-A415F przy użyciu TapatalkaLepiej auto chodzi ! a co do przeglądu to sam wiesz jak jest . Raz lepiej raz gorzej

Shimomura
13th-February-2021, 22:44
odkąd jest cepik nie ma już zabawy w kotka i myszke

thefi
8th-March-2021, 23:04

Jak umierają też wywala, u mnie średnio raz w miesiącu. Kasowanie czym najprostszym z allegro za 17zł albo adapter sondy za kilkanaście złotych, z tego co czytałem w Infiniti ze względu na miejsce kątowy. Wywalić bebech, mod i obudować go puchą co by pan na przeglądzie oglądał oryginalne elementy :) - rada mojego mechanika.

Gdanio
9th-March-2021, 07:28
Jak umierają też wywala, u mnie średnio raz w miesiącu. Kasowanie czym najprostszym z allegro za 17zł albo adapter sondy za kilkanaście złotych, z tego co czytałem w Infiniti ze względu na miejsce kątowy. Wywalić bebech, mod i obudować go puchą co by pan na przeglądzie oglądał oryginalne elementy :) - rada mojego mechanika.Katów nie ma są decaty założone od Nissana 350z , emulatory kontowe też są i zero problemów przez 3 lata. Błąd skasowany zrobione ok 400 kilometrów i jest ok.

Shimomura
9th-March-2021, 11:54
Jak umierają też wywala, u mnie średnio raz w miesiącu. Kasowanie czym najprostszym z allegro za 17zł albo adapter sondy za kilkanaście złotych, z tego co czytałem w Infiniti ze względu na miejsce kątowy. Wywalić bebech, mod i obudować go puchą co by pan na przeglądzie oglądał oryginalne elementy :) - rada mojego mechanika.Niestety u mnie nie lecą na wygląd i na dzień dobry kolonoskopia na przegladzie :)