Mam wlaczone auto ,wciskam przycisk Auto od klimatyzacji ,nie zaskakuje ,nie włącza sie ,nie wiem co jest po ponowieniu proby zaskakuje wlącza sie ,co to moze byc za przyczyna?
Printable View
Mam wlaczone auto ,wciskam przycisk Auto od klimatyzacji ,nie zaskakuje ,nie włącza sie ,nie wiem co jest po ponowieniu proby zaskakuje wlącza sie ,co to moze byc za przyczyna?
Tym narazie bym sie Seba nie martwil jak przestanie dzialac wtedy bym to ruszal ;)
aha ok to dzieki za rade
Dzieki Grzesiek za naklejki wlasnie dzisiaj dostalem,jak przyprowadze auto z serwisu to nakleje i wrzuce fotki ,,bylem dzisiaj zaprowadzic auto do serwisu infiniti bo klimatyzacja i fen padly totalnie zadnej reakcji nie dziala ,przy okazji zrobia mi inspekcje bo już sie konczy ,wymienia olej i filtr i katalizator kazalem sprawdzić.
seba co ty masz za computer ze ci kropek nie stawia tylko dwa przecinki ? ;)
fajnie ze doszły - 6 dni - niezly czas :thumb: od razu widać ze Poczta Polska wyrabia normy przed zapowiadaną prywatyzacją ;)
Wiec auto naprawili mi bezblednie dziala klima dmucha ostro,jak mi tu kolega jeden wyczytal z papierow ktore dostalem w serwisie jaka wymienili czesc ,okazuje sie ze popsul sie przekaznik prawdopodobnie jakis przekaznik ktory przekazuje informacje ,
Nie nie zupełnie, ale niezupełnie, co prawda ;) ;)