O toz ze Koledze Black V6 nie wchodzi 5-bieg :eek: hahaha a chcial mnie pod denerwowac to prosze bardzo Grzesiu na tych moich feluniach na 5 spokojnie Cie objade... hheheheh:p
Printable View
O toz ze Koledze Black V6 nie wchodzi 5-bieg :eek: hahaha a chcial mnie pod denerwowac to prosze bardzo Grzesiu na tych moich feluniach na 5 spokojnie Cie objade... hheheheh:p
łooooojeeeeej alez żes mnie podk...
Nie udalo mi sie ??!! hmmm szkoda :) a jak tam w Polandi wogole...
Black dogadałeś się z chłopakami co do skrzyni?
Grzesiek ja mam meeting w sobote wiec zapytam w twojej sprawie :)
uważaj na siebie ;)
Grześku :) pogadaj z Parkerem i zaproś go na forum. Przyda sie dobry spec od mechaniki. Poza tym to sympatyczny typ :)
OK ide spac panowie 1 am trzeba teraz cos pospac :)
Fachowiec ?? jest tylko jeden z Lodzi :) hahahaha
:faint: Black V6 Sir a wy do ch....y pracujecie ?? wogole co nie zagladne tutaj to siedzicie na forum. Taki dobrobyt juz w Polandzie ze nie trzeba pracowac manna z nieba leci :smow:
Grzeskowi się nie dziw że tu zagląda w końcu to wujek dobra rada:),musi byc w pogotowiu.
Pracuje przy kompie który chodzi 20 h na dobę . Jak się nie wyloguję to "widzi" mnie cały czas.
Zresztą jak skoczymy config forum będzie spokojniej. Bo tak to cały czas się martwię że komuś, coś nie działa albo myśle co by tu dodać żeby było " bardziej". :rockon:
Panowie jakies 2 godziny temu byl bym wlascicielem tego Nissana 300zx na przeszkodzie stanela Gabby gdzie ta kobieta nie potrafi zrozumiec ze rocznik nie ma nic do znaczenia w takim aucie... powiedziala ze za stare i pieniedzy mi nie da... kobiety :(
link do 300zx sliczne i duzo zrobione z tego co facet mowil:
http://milwaukee.craigslist.org/cto/1572578497.html
Dokladnie hehehe moja by dostala G35x a ja bym mial spelnione marzenie za nie wielkie pieniadze "bo dziewczynami nigdy niewie oj niewiem sie czy dobrze jest czy moze jest juz zle"
omg ZX za 15k PLN dokąd zmierza ten świat... ( nawet jeśli ma do regeneracji pompę wspomagania) Przód tego auta, mimo że to już leciwe , wciąż jest piękny.
Kuba musisz zarobić swoje i tylko swoje $ wtedy będziesz panem sytuacji.
btw. to auto jest prawie w twoim wieku :becky:
Tak wiem ze prawie w moim wieku ale tak jak pisales te auta sa piekne nadal maja swoj urok i nie jedno seryjne sportowe autko jeszcze zleja... a z twin turbo juz nie ma o czym mowic. Moj plan to wlasnie kupic cos takiego jak mialem okazje wczoraj........................... i powoli sobie go doprowadzic do stanu idealnego jak igla :) oczywiscie mysle wtedy o wyciagnieciu silnika skrzyni i regenderacji co do kasy to kasa w 90% jest zarobiona przez ze mnie.... takie czasy nastaly.
Piotrek to jak ona futro to Ty dwa turba i zlote felgi !! :)
A jak , ale nie będę tak inwestować "w nią" i w samochód bo i tak idzie w ludzi : tylko jeszcze nie wiem kogo się pozbędę :becky:
To i to moze isc w ludzi hahaha co gorsza ona z futrem moze odejsc a G zostanie i bedzie sluchalo sie Ciebie :D
Zostanie mi jeszcze córeczka bo na stówę została by ze mną.
Wkoncu zawsze jest tak ze cora za tata a syn za mama :) lepiej inwestuj w G :D
Siema tak zapytam czy ty czasem śpisz ? bo zawsze jesteś na forum , czy robicie zmiany z Gabi ? :biggrin:
ehehehe moj komputer wylancza sie wtedy jak nie ma pradu w okolicy czyli chyba jak jest tylko tornado :D. Gabby natomiast chce byc lekarzem a na to trzeba wiele nauki wiec nie ma czasu na glupoty a ja luzak jeszcze mam 2 tygodnie wolnego i zaczynam szkole :)
Tak czy siak mam wiecej czasu niz ona do czasu jak nie zaczne pewnie wkoncu miec praktyki ale to uplynie troche wody w rzece, jesli wogole zdam testy sprawnosciowe hahahaha za rok :D
A na co tak się wybierasz ?
Ja pierwsze to mialem byc pielegniarzem... w ostatniej chwili mozna tak powiedziec udalo mi sie zmienic decyzje i bede jezdzil
takim autem pil kawe i jadl donuts
http://www.youtube.com/watch?v=RjLyQ...eature=related
Toż to jakaś Amerykańska masówka dla roboli i na dodatek z tyłu wygląda jak GALANT z 2004r :becky:
Ale byc policjantem w USA to tak jak byc politykiem w Polsce,) nie slyszales USA to policyjny kraj dobre ubezpieczenie panstwo placi dobrze na starosc tez masz dobra kase tak wiec poszedlem w te slady gorzej bedzie jak nie dozyje chociaz by 35 lat :D bo mnie murzyn zastrzeli
Słuchaj potem to sa i tak same problemy tylko ( żona dziecko dom ) nawet niema kiedy pogrzebać w :car:
Mam nadzieje ze sie znajdzie czas chociaz chwilke, dzieci to ja dlugo niet :)
Grzegorzu (Black) ty masz małego bobofruta - chłopak czy dziewczyna?
czteromiesięczny Boy,ale na więcej juz sie nie piszę,ciągle człowiek sie martwi że coś nie tak i tym podobne,najbardziej ekstremalnym przeżyciem w tym wszystkim bylo to że niechcący uczestniczyłem przy porodzie chociaż zarzekałem się że nigdy tego oglądał nie będę.Ojej-wrażenia wieksze niż jazda 200km/h po trasie katowickiej:).
Hahahahaha cienki Bolek jestes :D ze takiej bzdety sie boisz :D
hmm mnie jako ratownika drogowego to nie rusza :) nie mniej jednak wszystko przede mną :becky:
Za kilka latek będziesz miał małego pomocnika który będzie podawał ci klucze jak będziesz chciał coś sam podłubać w aucie.
tak? a zabieg nacinania krocza podczas porodu widzialeś?;)
to sie tylko wydaje że hop-siup i dzieciak na świecie.
Mnie akurat pochwalono bo byłem jednym z nielicznych mężow ktory nie zemdlal na porodówce.
Grzegorz trenujesz boks,jesteś ratownikiem a tutaj adminem-normalnie zimny drań z ciebie;)
trenuje rekreacyjnie dla zdrowotności, kurs robiłem jakieś 10 lat temu (chociaż spędziłem kilkanaście godzin w karetce i ambulatorium), adminem jestem od tygodnia :) ale przy porodzie nie byłem ale pewnie będę :becky: