Od kilku dni jestem posiadaczem PS3 i gram sobie w Call of Duty oraz w GT5 , w którym mamy Infiniti! Jakie tytuły polecacie na konsolę i w jakich grach mamy naszą ulubioną markę?
Printable View
Od kilku dni jestem posiadaczem PS3 i gram sobie w Call of Duty oraz w GT5 , w którym mamy Infiniti! Jakie tytuły polecacie na konsolę i w jakich grach mamy naszą ulubioną markę?
A ja zbieram sie kupić konsolę mniej więcej od lutego.
Jeżeli lubisz strzelanki to możesz sprobować Killzone2,jedynka byla wyrąbana,ponoc dwójka jeszcze bardziej.
Z bijatyk to na pewno Tekken6 i Fight Night4 z Adamkiem.
Co do pytania o naszą marke w grach,to wyobraż sobie że mamy infiniti coupe w Midnight Club 3 (niestety PS2) i Need for Speed Undercover-to jest na PS2 i PS3 chyba też.
Ale mnie zazdrośc zżera:)
a ja nosze się z zakupiem od zeszłego roku :) w zasadzie on listopada.
Jako że w zimę jest sezon na takie zabawy ponownie podejdę do tego tematu w tym miesiącu. Fajne są te kontrolery ruchu i koniecznie bede musiał mieć dwa żeby pomykać w boks ;)
zobacz też ufc na PSa
http://www.youtube.com/watch?v=5FS7d...eature=channel
O czlowieku !!! tolko i wylacznie Forza 3 !!! ja tam smigam G35 i G37 ;) wyczepista gierka
Mój ulubiona to killzone 1 i 2 oraz seria call od duty. Polecam na jesienno-zimowe wieczory. Jak się znudzi to można film na blue-ray obejrzeć. Efekty w avatarze sa jak w kinie. Jest tylko jeden problem. Zgadnijcie jaki ? ... Żona :)
Zakup był pod wpływem właśnie tych krótkich dni... Teraz będę mniej forum odwiedzał pewnie, ha ha. Filmy w Blue Ray wymiatają , np. Bond. Ale się pozmieniało w grafice ostatnia moja konsola to PS1 :-D
A nfs carbon Wam sie nie podobaja?
Jak to nie wyjdzie GT5 jak mam w domu tzn. dokładnie rzecz ujmując napisane jest na opakowaniu , że to Prolog... ale jeżdżę tam.
NFS Carbon... hmmm... Zyziek ja w sprawach gier na PS3 to zielony jestem. Czytam opisy i po przejściu jednej kupuję następną czasami przypadkową. A znacie może jakieś strategie?
jeżeli chodzi o Need for Speed to seria zakonczyla się na części pt Most Wanted,no może jeszcze Carbon o ktorym wspomniał Zyzio dało sie przełknąć.Natomiast Pro Street i Undercover to totalna klapa-odradzam.
Athens a gdzie kupiłeś - jakiego PSa? jakies w zestawie? no i za ile?
Szukałem wszędzie (aukcje internetowe , sklepy) i kupiłem ... w Centrum Sony na Targówku. Cena 1349 zł w zestawie 2 gry. Konsola ma 320 GB i nie jest w wersji slim, co do tej wersji to było mi to obojętne chociaż gdzieś na forum wyczytałem , że ta "slim" jest upchana i grzeje się. To było mi obojętne.
Można kupić wersję 250GB za około 1100 zł ale bez gier, no a sama gra (nowa) to od 80 do 250 zł, więc uznałem , że lepiej z grami. Zresztą i tak każdy kupi sobie za chwilę bo na samą konsolę nie ma co patrzyć. Jeżdziłem też po Media Marktach , Saturnach , Elctro Worldach i powiem szczerze , że wszędzie podobnie. Gry są w zestawach różne i trzeba patrzeć , żeby nie były takie dla dzieci... O dziwo w Saturnie na Targówku i tym w Blue City ceny były różne! Myślałem , że sieciówki mają taka samą cenę.
Teraz muszę zakupić jeszcze filmy na Blue Ray i troszkę pooglądać. Jak znajdę czas oczywiście.
aha.
dziękuję za wyczerpującą temat odpowiedź :thumb:
Nie mam juz niestety PS3
obecnie mam XBOXa 360 i tak jak przedmówca polecam FORZA 3 !!! NAPRAWDĘ REWELA !!
w trybie realistycznym naprawdę trzeba się namęczyć aby ogarnąć kierownicę !
poza tym lubię DIRT (już kończę)
no i strzelank FPS jak:
MEDAL OF HONOR , CALL OF DUTY (wszystkie części) , SNIPER
moj login (avatar)na XBOX360 to riderwawacom - zapraszam posiadaczy xboxa na wspólne granie
:)
ja znowu zapraszam do grania w multiplayera CODa :) tylko na PC ...na razie.
No i jak zwykle w moim temacie o PS3 pojawia się xbox i pc :-D
Witam,
Jako że już za ok 2 tygodnie mamy mieć premierę GT5 ( dotychczas dostępna wersja Prologue to tylko baaardzo wstępna i mocno okrojona zapowiedź tego co mamy otrzymać w wersji finalnej ) - myślę, że warto zwrócić uwagę na samochody naszej ulubionej marki które mają być w tej finalnej wersji dostępne.
Będą to:
P Infiniti Coupe Concept ‘06
S Infiniti FX45 Concept ‘02
S Infiniti G20 ‘90
S Infiniti G35 COUPE ‘03
P Infiniti G35 Coupe ‘06
S Infiniti G35 Sedan ‘03
( S - model standardowy; P - model premium )
Pełna lista 1031 modeli samochodów dostępnych w GT5:
http://www.gtplanet.net/gran-turismo...cial-car-list/
Osobiście najbardziej czekam na Infiniti FX45 Concept ‘02. To chyba to auto:
http://www.conceptcarz.com/vehicle/z...5-Concept.aspx
z zewnątrz tylko trochę różniące się od wersji seryjnej dostępnej od 2003.
Trochę żałuję że nie ma mojej ulubionej wersji czyli poliftowego FX45 (2006-2008), a także brakuje mi G cabrio i obecnego modelu M, ale i tak jest nieźle
Grzegorz
PS GT5 - oczywiście tylko na PS3 ;)
Nie ma co żałować że nie ma FX45 w grze. Można żałować że nie ma na podjeździe/parkingu/w garażu ;)
Dzięki z linka z conceptem 45 - fajnie wygląda środek. jeszcze bardziej podoba mi się chromowany grill z szerszymi i płaskimi belkami. :thumb:
tak czy inaczej na świeta PS3 zawita w moim domu a pod choinkę zapewne otrzymam kilka gierek :)
Nie no w sumie jest lepiej niż dobrze - FX45 który będzie w GT5 od seryjego FX45 różni sie tylko małymi detalami - a biorąc pod uwagę to że GT5 przez wielu uważane jest bardziej za symulator niż za grę to spodziewam sie że model jazdy, dźwięk etc będzie niezłą namiastką prawdziwego FX45 - tego co to go niektórzy mają na podjeździe/parkingu/w garażu ;)
Własnie dziś padl mi XBOX 360 - tzw ROD (RROD) błą 0020 - odklejenie GPU
i tu konkluzja:
Poprorzedniego PS3 kupiłem tylko dla jednej gry !!! GT4 !!
i widzę ze znów kupię PS3 dla GT5 - bo chyba wchodzi na dniach (allegro juz sprzedają)
Edycja kolekcjonerska : hmmm:
http://allegro.pl/gran-turismo-5-kol...302942926.html
Przyznaję na xboxie nie ma tak fajnej samochodówki , (Forza jest extra ale to inna para kaloszy)
Rider nie masz wyjścia musisz zakupić PS3. Skoro GT5 już niedługo w sklepach to muszę polować... macie w Wawie jakieś sprawdzone sklepy czy w centrach handlowych kupujecie? Na Chmielnej chłopaki podobno szybko mają wszystko, zazwyczaj przed premierą jeszcze. Skatowałem GT5 Prolog i czekam na właściwą wersję.
A tak a propos tego jaką mam wersję tej mojej konsoli to jest cienka wersja a nie normalna jak pisałem.
A w PS3 też może taki problem wystąpić jak w Xbox z tym przegrzaniem? Nie powiem , że oszczędzam mój sprzęt.
Przegrzewanie było domeną X-boxów,temat poruszny w tym wątku http://www.ifans.pl/showthread.php?1...onsola%29-kupi
Dla mnie tylko PS3!
dogrzeje trochę temat: czy brać PS3 160 GB czy pakować sie od razu w 320GB?
różnica cenowa ok 200-300 PLN - z czego i tak po zakończeniu gwarancji wrzucił bym większy dysk od obecnie zainstalowanego.
każda rada mile widziana.
Jeśli różnica cenowa to 200 - 300 zł to proponuję brać PS3 160 GB i od razu wymienić dysk na docelowy, bo....... nie powoduje to utraty gwarancji,przynajmniej zgodnie z tym co jest napisane tu:
http://www.ps3site.pl/poradnik-ps3si...d-w-ps3/58218/
:becky:
Grzegorz
gżehu ale to bedzie nófka sztuka wiec nie chce jej rozpruwać od razu( to co piszą to nei zawsze sprawdza sie w 100%).
ale po 2 latkach - jak najbardziej :thumb:
Moim zdaniem warto wziąć 160gb. I tak trudno będzie Ci to zapchac chyba ze będziesz ja traktował jako odtwarzacz muzyki. Co do grzania w PS3 zdarzyć się to może. Mnie to nie spotkało, ale zdarzyła mi się awaria lasera w PS3. Wymiana kosztowała, o ile pamietam 300 złotych i od tamtej pory mam spokój. Pan serwisant rzekł, ze pakują jakieś chińskie i czasem bywa, ze padają. Wymienił mi na markowy laser za 100 zlotych drożej i powiedział, ze daje dożywotnia gwarancje ;) Zreszta jak ma paść to w ciagu dwóch lat. Ja miałem PS z Anglii i rok gwarancji.
Poszukam jeszcze jakiś zestawów z fajna strzelanką - a dodatkowe gry dostanę pod choinkę :becky:
Jutro podskoczę do reala bo rzucil mi sie w oczy ciekawy zestaw,PS3 chyba 250G za 1180 zeta z dwiema 'szczelankami',a jedna z nich to Killzone 2.
Na jakimś dużym Billboardzie widziałem PS3 320 GB + 3 gry za 1149zł. Jakiś sieciowy market... Killzone 2 kozacka gra. Tylko jakoś non stop mnie zabijają , ale co tam. Ostatnio plejak miał relax , w święta go dojadę :-P
przypomnij sobei gdzie to widziałeś :)
co do reala to podskocze bo lubie szczelac czy to wirtualnie czy to w realu
Za??cznik 982
dobra będzie 360GB z Medal of Honor
http://www.euro.com.pl/konsole-plays...of-honor.bhtml
i tak bym tę gre kupil a kosztuje 230 PLN wiec konsola jest o tę kwotę tańsza.
Widziałem dzisiaj na reklamie PS3 320 GB w Leclerc za 1199!
Nie zwróciłem uwagi. Jutro rzuca okiem.
Wziąłem w końcu 320GB z Medal of Honor. Podłącze i pogram to sie podzielę wrażeniami a tymczasem.. wracam do pracy :)
No i stało się,zakupilem plejaka w innym Realu.Killzone 2 po prostu wymiata heh,żona o telewizorze i wieczornej porcji telenowel może pomarzyć:)
kup jej telewizor do kuchni!
totalnie mi staremu PCciarzowi nie idzie posługiwanie się ustrojstwem zwanym kontrolerem :/ ( w strzelankach).
Z początku jest się ciężko przyzwyczaić ale później jest już tylko lepiej :)