-
nie no prawo jazdy mam a to jest dokument uprawniajacy do kierowania pojazdem ..
no ja mialem juz kilka razy taka sytuacje i zawsze bylo 50 zl mandatu
pamietaj mandat nawet najmniejszy to bonus za czerwone kierunki nie dostaniesz mandatu zabiora ci tylko dowod rej .
tez mialem taka sytuacji za 1 razem ..
zawsze trzeba miec prawo jazdy i ubezpieczenie ..
a w ostatecznosci zawsze moze sie znalesc dowod w schowku :)
-
Za czerwone kierunkowskazy policja i tak może Ci zholować samochód. Przeczytaj raz jeszcze. Czyli jedno holowanie i tracisz kwotę przeróbki świateł.
Za przeróbką dodatkowo przemawia możliwość ustawienia wzoru świecących świateł, zamiast świecenia i mrugania całej lampy na czerwono. No ale jak kto woli. Dalej chyba nie ma sensu wzajemnie się przekonywaç. Twoje auto, Twoja kasa, Twoja sprawa. :)
-
ja w zadnym razie nie namawiam nikogo zeby ryzykowal i jezdzic caly czas na czerwonych lampach , podpowiadam tylko jak najlepiej zachowac sie jak juz cie zatrzymaja i mozesz liczyc na to ze przyczepia sie juz do tych czerwonych swiatel bo jak juz zatrzymaja to zazwyczaj do czegos sie przyczepia ..
p.s. mam bardzo duzo znajomych ktorzy jezdza z czerwonymi kierunkami w roznych autach i jeszcze nigdy nie slyszalem zeby niebiescy scholowali auto za kierunki .. no oczywiscie jak bedzie sie pyszczyc to zawsze moga ..
-
Dzisiaj dzwoniłem do chłopaków z Pruszkowa i bez problemu za pierwszym razem się dodzwoniłem. Jestem umówiony na najbliższą środę - przeróbka kierunków plus przeciwmgielne
-
witam czy nadal pan przerabia lampy?
-
na pewno robi carkom w Pysznicy (k.Stalowej Woli) - niedawno wreszcie zrobiłem. Teraz nawet można sobie zrobić dynamiczne kierunkowskazy...
-
Wstrzymajcie się jeszcze kilka dni , opiszę przeróbkę lamp .Już już już prawie kończę .Koszt około 50-60zł.
-
Jak się nauczę profesjonalnie spawać plastik, a jestem w trakcie to mogę pomóc ze złączeniem lampy po rozcięciu u kogoś na miejscu :)
-
1 za??cznik(i)
Nic nie trzeba będzie spawać
Za??cznik 8330
-
Krzysiek, czy według ciebie rozłączenie lampy w ten sposób nie spowoduje powstania nieszczelności? ;)