dziś rano ok godzinki 3 mialem okazję pograc z kubą w sieci :) niestety nie mozemy być raczej w jednej druzynie bo sromotnie przegrywamy lol
Printable View
dziś rano ok godzinki 3 mialem okazję pograc z kubą w sieci :) niestety nie mozemy być raczej w jednej druzynie bo sromotnie przegrywamy lol
Po tygodniowej przerwie gralem ze szfagrem trzeba bylo zostac ;) pozniej piekne statystyki mialem 12:2 ;) po czym bylo 12:12
hehe u was wieczór a u mnie już prawie wschód słońca :becky: położyłem się o 4 :)
Ja mam pleja od kilku lat, mam w swoich zbiorach kilkadziesiąt gier, chętnie pomogę przy kupnie PS3, mam też dojścia do dobrych cen sprzętu i gier.
Co do samochodówek, GT5 jest przesadzona, bo za dużo narzucali trybów, forza na xklocka jest lepsza. Polecam Need for speed Shift, za 2 tygodnie wychodzi 2 cześć.
Co do strategi to kultową grą jest civilization Revolution.
W cywilizacje gralem na steam na PC nie zabardzo mi szlo bo ja szablami smigalem a komputer juz laserami do mnie napierdzielal TAKI urok CYWILIZACJI :D
PS. Zakupilem wczoraj Battlefield Bad Company 2 powiem Tyle gram juz 2 dzien na normal trybie i gra sie nie konczy... a wciagnela mnie jak siemasz spedzilem juz conajmniej 8 godzin ;) polecam
Ponoc w Battlefield można rozpierniczać niemalże wszystko,prawda to?
Dopadlem teraz Kilzone3 beta online i nadal tylko ciskam w Black Ops ;) pluz Zombie tryb :D
black ops tam mi nie idzie ( a raczej idzie 10x gorzej niż na PCie) że chyba dziś pożyczę go Blackowi :)
Cały weekend grzmociłem w COD,normalnie aż mi się oczy spociły,zdążyłem też opalić Mafię II,fajny klimat ale sterowanie trochę wkurza.
Polacy też potrafią robić gry !
Czy grę kupię - nie wiem ale zwiastun robi ogromne rażenie :thumb:
http://www.youtube.com/watch?v=lZqrG...mbedded#at=165