No właśnie Cupe szybko spadło z portalu...
BMW masz 3,5 czy może 4,4?
Printable View
No właśnie Cupe szybko spadło z portalu...
BMW masz 3,5 czy może 4,4?
3.5, ktore daje sporo radosci, ale 4.4 chyba byloby fajniejsze. Nie mialem za duzego wyboru kupujac auto, w zaszdzie beeme kupilem przez przypadek, ale byl to przypadek bardzo szczesliwy, bo wozi mnie to auto juz 2 lata bez zadnych wiekszych problemow.
Jeszcze jedno pytanie/prosba. Czy jest jakis forumowicz z 3miasta, bo tak prawde mowiac to ja nigdy jeszcze w G35 nawet nie siedzialem :/
to takie owoce,smaczne-a Małyszowi z bułką dawaly powera:)Cytat:
Napisa? jovi
A tak na serio to górne wahacze które z racji kształtu nazywane sa wlaśnie bananami.Padają i jest to bolączka G oraz 350z.
Przykład
http://moto.allegro.pl/wahacz-nissan...678755024.html
To teraz tylko czekam na kontakt kolegi Wlos. Mam nadzieje, ze jego banany sa w porzo :whistle: :D
Czyli co,RWD kategorycznie 'niet'?
Nie kategorycznie :)
To Ja Ci jeszcze zawroce w glowie i szukaj G35xS :D czyli pakietu sportowego :D rocznik 07 w gore ;)
W PL takich nie widzialem :( Macie w USA duza przewage w dostepnosci aut. Na firme chcialem sobie kupic RAMa, 99% egzemplarzy w PL ma tak spaprany Carfax, ze kijem strach dotknac. I niestety podobnie jest z innymi markami. Wczoraj mijalem G37S. Juz chcialem nawijac, ale pasazerka byla jakas nadeta lala i sie rozmyslalem. :confused: