Zawsze musi byc jakas wada w samochodzie co my mial servis INFINITI do roboty jezeli auto bylo by w 100% bez usterek ;)
Printable View
Zawsze musi byc jakas wada w samochodzie co my mial servis INFINITI do roboty jezeli auto bylo by w 100% bez usterek ;)
zrobili auto które ma się dobrze rozpędzać ;) a o hamowaniu nie było mowy hehe
FX_w-wa jak sie spotkamy to pokażesz mi swój zestawik bo jestem ciekawy jak to wygląda - na aucie. bo hamuje jak sam wspominasz wybornie ;)
Możesz trzasnąć fotkę koła ?
moj ojciec w Polsce ma 05 fx35 i jusz drugi set tarcz mu wyslalem (OEM). Toczenie nic nie pomoglo:( no moze na chwile.. Jak sie znowu to powtorzy to bede musial kupic jakis lepszy zestaw hamulcow
ja na przód kupiłem takie http://www.streetbeatcustoms.com/pro...9222910010.jpg na tył oryginalne turbo grove EBC + klocki EBC zielone jak na razie jest wszystko ok zadnego bicia i równo ciągną do końca tak że jak dla mnie sa wystarczające
Marus - ojciec na allegro może kupić te same co ma quku EBC + EBC klocki green stuff - znałem typa z Łodzi co też chwalił ten zestaw.
Ogolnie jakos jestem sceptycznie nastawiony do tych nacinanych i wierconych tarcz. Czytalem na forach ze sa glosne i byly przypadki ze pekaly. Jak juz to poszedl bym w strone tylko nacinanych. Ale bede o tym myslal jak mu znowu OEMy padna
Ja rowniez zachwalam i jak juz pisalem goraco polecam. Nie czuje zadnej roznicy w glosnosci w porownaniu do OEM
ta przednia tarcza ze zdjęcia to SP Performance SBC-740566 nie EBC nie ma EBC do rocznika 2006-08 a co do hałasu to naprawdę nie widzę żadnej różnicy między tymi a OEM a działanie bez porownania :wof: