EEE a co myslisz ze nie bylem przy porodzie?? to juz mam za soba :D
Printable View
EEE a co myslisz ze nie bylem przy porodzie?? to juz mam za soba :D
no w sumie jak każdy żyjący człowiek na ziemi-poród ma za sobą hehe
hehehe myslałem ze Ty nie :P
Pozdrowienia z garazu panowie wlasnie sidze i rozkrecam sway bar :) wymieniam gumy... i srpawdzam te pulleys...
z komputerem na kolanach to duzo nie zrobisz :becky:
No i jak coś się udało zdiagnozować czy nic nie wiadomo :noidea:
Wszystko zrobione zdiagnozowane zaraz jakas relacje zrobie na temat wymiany gum w stabilizatorze z przodu :) Piotrek to jest od alternatora lozysko walniete na 100% bo sciaglem pasek klinowy nic nie piszczalo, zalozylem spowrotem piszczy :) wiec jutrooooooo zamawiam sobie super pulleys!! :)
Widzisz ty zdiagnozowałeś a mexykańca nie śmiało możesz iść do pracy do serwisu INFINITI:infi::becky:
Raczej Ty mi tak kazales zrobic hehehe ale moje przypuszczenia sie sprawdzily :)
A zapalił się czek ?
nie tylko kontrolka akumlator czyli ze ladownia nie bylo :) nic wiecej
no to ok. a jak zdjąłeś ten pasek to zakręciłeś ręką kołem alternatora żeby to stwierdzić?
tak zrobilem chociaz ciezko sie obraca ale to on tak czy siak jak zamawiam komplet pulleys to przyjad 3 kola + paski wiec nie ma znaczenia
No ale alternator i tak musisz wyjąć żeby wymienić łożyska.
I`m give up to nie jest w kolkach ?? :/
NIE musiał byś go wyjąć i rozebrać i tam są dwa łożyska z przodu i z tyłu. Ale sam jak tego nigdy nie robiłeś to się lepiej nie zabieraj za te łożyska, co najwyżej wyjmij alternator i daj komuś do wymiany ich.
A to juz zawioze do goscia tak czy siak jak pisalem jade jeszcze w piatek do drugiego servisu INIFNITI tam mam zaufanego zioma z forum tutejszego wiec sprawdzi mi bryke na tip top
To fajnie że jest ktoś taki.
Byl bys blizej to zjawil bym sie u Ciebie... a tak musze liczyc na pomoc Yankesow :D
No niestety ale nic straconego pakuj swoje żelazo w kontener i jazda do OJCZYZNY.
Ooooo nie musialo by mnie ostro po***** zeby wraca do Polski, przyjade na spot spoko spoko :)
No to fajnie OK.
Grzesiek jeśli nie jest to tajemnicą to gdzie będziesz sie osiedlał?.
może Żabia Wola i okolice tam masz rodzinę tak?
wowczas bylibyśmy sąsiady;)
tak mam tam rodzine :) ale to za daleko żeby śmigać codziennie do roboty do centrum. Zreszą wiesz jak jest w Jankach - korek jak siemasz.
ten korek od Janek to prawdziwy horror,nie wiem czy jechales kiedys tamtędy w poniedzialek rano,jeżeli nie to nawet przez myśl niech ci nie przejdzie żeby jechać.Ja znam skroty,ale okazuje się że inni też je znają i okoliczne drogi ktorymi korek chce sie objechac też są zakorkowane.
Bo im pokazales te skroty :P trzeba bylo jezdzic wczesniej szybko i nie G35 :D a tak jechali z ciekawosci za Toba bo masz G ale pewnie juz nie jezdza bo 5piatka Ci nie wchodzi i wolno jezdzisz...
Grzesiu lubie Cie :*
Kuba masz żonę czy narzeczoną???
Żonę ma chłopaczyna.
zone , fakt ze to nie liczy sie bo to tylko cywilny ale prawnie mam zone :)
jak to się nie liczy?,zgodnie z prawem jesteście małżeństwem i tyle.Ja gdybym obecnie mial wybor nie wziąłbym koscielnego,nawrocilem się:)
Koscielny bedzie w Polsce i napewno Grzeski was widze na moim slubie ;) mala mam rodzine Gabby duuuuza wiec jakis kolegow musze miec :D
Więc spoiler do G jako prezent wam się przyda,zona będzie miala na czym pranie wieszać?:)
btw.
jestem po rozmowie z "parkerem" w sprawie skrzyni,nie ma problemow żeby ją przełożyli.
To ciesze sie ze auto bedzie mialo 5tke :) a szukam wdalszym ciagu na G35driver dla Ciebie tej oslony... Co do prania hahahaha rozbawiles mnie do les ona nie wie jak prac zawsze mnie pyta co z czym moze wyprac dlatego ja piore....
Daj spokój Kuba - kawał drogi to twojego Chrzanowa ;)
a czym do ślubu jedziecie?
No wlasnie FXami ktore trzeba miec hahahahha :D
a jednym nie możecie ? ;) hehe