U mnie na odwrot,nigdy nie moglem przyzwyczaić się do gry na kompie,pady są wręcz stworzone dla mnie:)
Printable View
U mnie na odwrot,nigdy nie moglem przyzwyczaić się do gry na kompie,pady są wręcz stworzone dla mnie:)
Ja tez mam problm ze strzelankami na xbox 360 natomiast samochodowki i FIFA :D to nie ma mocniejszych na mnie bynajmniej w FIFIE :D
Kupiłem dziś drugiego pada i jakas samochodowke z opcjA dzielenia monitora. Shift coś tam
nie need 4 speed bo ten nie pozwalał na grę 2 osób jednocześnie. Z resztą sam zobaczysz co to za gierka ;)
Na listę tytułów które muszę mieć wrzucam:
UFC
Mafia II
NFS
edit: ta gierka którą kupiłem to Split Second
no i przeszedłem już Medal of Honor. Zostaje mi jeszcze multiplayer :)
A ja dzisiaj skończyłem Killzone 2,jakos szybko mi to poszło,zacząłem w czwartek i juz po zabawie.Odnoszę wrażenie że część pierwsza była dłuższa-szkoda bo gra ma fajny klimat i wciąga...
panowie, wrzuccie sobie poziom trudności ... Hard, a dopiero wówczas będzie zabawa;)
a ja przed chwila z kobietą zrobiłem sobie kilka okrążeń na Split Second. Oczywiście przegrałem ;)
Spróbuj !!! Dopiero będzie się działo ;) Pamiętaj by nie rzucać padem i grać tylko jak nikogo nie będzie w domu ;)
jak będzie dostawać za każdym razem to nie bedzie chciała ze mną grać :/
Ja tam mam ze szfagrem jak gramy w fife :) wygrywa to jest ok przy drugiej polowie juz sie wkurza :D pod koniec meczu juz resetuje gre :D i tak w kolo pogramy tak z 4 mecze wylancza konsole tlumaczac sie ze jest zmeczony :D a nerwy ma jak cholera hahahaha
Tak odswiezyc temat to jestem posiadaczem od wczoraj PS3 (320) gry to COD i GT5 z czego uwazam ze to straszne gowno ;)
CODa już przeszedłem i bawię się trochę w granie sieciowe - ale że nie idzie mi za dobrze powoduje to moją frustrację :/
GT5 kupię niedługo :) chyba że ktoś z forumowiczów ma to pożyczę ew pamienię się na pewien czas np na Medal of Honor :)
hahah z 300zx jest nie zle :D ale Pytanie graliscie w Forza3 ?? jak nie to zagrajcie pierw w ta gre a zobaczycie ze GT5 nawet nie stalo kolo tej gry w GT5 jezdzi sie autem jak jakims pudelkiem zero realistyki porazka jak kazde dla mnie GT chyba kazdej czesci dawalem zawsze szanse ale zawiodlo poraz 4 bo 2 byla fajna :D
Grzesiu jak bys chcial moge Ci sprzedac GT5 ;)
Od świąt do wczoraj masakrowałem sie graniem na Ps3,szczerze powiem że to dobry sposób na odstresowanie,pod warunkiem że gra sie na poziomach normal:)
odstresowanie - to już wole dobry sparing bo PS podnsi mi ciśnienie jak siemasz - szczególnie w multiplayerze :)
i taki żarcik w temacie :
Za??cznik 1007
Jak kota nie ma... tfu! Jak właściciela nie ma to koty harcują.
Śmieszna fota, tylko pad nie od PS3.
Ooooo! I takim oto sposobem nabiłem sobie 400 pościka :-D
jak chcesz mogę ci zmniejszyć ilość postów :becky:
No to założę temat, że admin. jest nieuczciwy :-)
Precz z "Posto-Nabijaczami" !
Grzeski wiem ze Sirek gra w CODA ale drugi Grzesiek grasz w CODA online ??
nie gra bo nie ma - a poza tym ma słabego neta : / ( sry Grzehu ze odpowiadam za ciebie ;) )
Grzechu moze dzisiaj cos szarpniemy ?? :)
dzisiaj udaje się spożywać napoje wyskokowe :) poza tym nie nalazłem opcji wyszukiwania znajomych :(
Jak bym z tobą zagrał to mam cię na liście kontaktów i wtedy mogę dodać cie do przyjaciół ale jak wspomniałem nie mogę cię znaleźć po nicku i dodać ... niestety.
No chyba ze jest opcja której nie widzę (?)
zakupiłem przed chwileczką w znajomym Athensowi i Blackowi punkcie gierkę Mafia II w polskiej wersji językowej. Pobawię się chwilę i będzie do pożyczenia :)
już zadziałałem jak trzeba :becky:
co do gierki - jasne że pożyczam :) dodatkowo dostałem ze sklepiku kartę rabatową i 5 wymiana gratis :)
Kto pogra w CODa ze mna wkoncu ?? ;) ja juz ciskam na 21 levelku ;)
To na baczność szeregowy - ja mam 24 lvl :)
za cholere nie wiem jak cie znaleźć w tym bałaganie. jak sie podłączam to tylko Niemcy albo ruscy. kilka razy italiańce i brytole.
Najlepsi sa ruscy - puszczają ruskie disco i każy musi słuchać :)
Ja tych wszystkich frajerow mutuje ;) nie chce ich sluchac ;) panie stick and stone jest najlepsze ;) albo Headquarters moj nowy nick tooooo polish_hammer93 wzasadzie szfagra nick ale gram z nim na jego ;)
ale byłby przypał no nie?,na szczęście ja nigdy o niczym nie zapominam i Grześ śmiga w Killzona lolCytat:
Napisa? Athens
.
tej Mafii to chyba nie bede pożyczał - kozak gierka z niezłym klimatem
- lata 40 mafia.
Grafika taka sobie ale fabuła całkiem przyjemna. Gram 2h i nie jestem znudzony więc mogę polecić.
Szkoda ze robię wagę bo bym sobie browarków nakupował i to dopiero był by fun :)
hehe w mafię skończyłem grać o 5 rano :| a końca nie widać!
natomiast ja do 2.30 grzmociłem w Far Cry 2,w sumie musiałem bo brzdąc nie chciał spać:).