No nie powiem - szatan z ciebie Piotrek :) 76km/h ! haha na wstecznym jechałeś?
Dobrze, że nie jechałeś G bo pewnie wynik byłby lepszy:):car:
Printable View
I pewnie wtedy to by niebyła tylko 100zł. A w życiu bym się nie spodziewał że mają takie auto i w takim kolorze(Seat Cupra)
Za??cznik 732
A gdzie to zarobiłeś? W Białymstoku? Na tej drodze na Wawę to takie patrole non stop, a auto niepozorne jak na policję. Żółte?
A propos mandatów. Jaki był Wasz najwyższy? Mój 400 zł, 10 pkt., prędkość do 60km/h przekroczona o...60 km/h.
Ja kiedyś jednego dnia na trasie z warszawy do cieszyna załapałem 17 pkt :) mandat coś ok 800 zł. Jechali za mną almerą i nagrywali :) Później kupiłem sobie G i na modlińskiej mnie strzelili jak miałem 156 km/h.
Wyobrazcie sobie że jedyny mandat za prędkość otrzymalem w 2001r!.
:uwaga: Ponieważ popsuła nam się bardzo pogoda chciałbym tylko przestrzec was żebyście uważali na drogach
- leży do cholery mokrych liści i droga hamowania potrafi być o kilka metrów dłuższa :uwaga:
10 pktów max za ...szwagra który wziął moje autko.
Co ciekawe fotoradar zrobił mu fotę jednak na fotelu nie było widać kierowcy a dosłownie wyglądało to tak jak by tam nikt nie siedział! Jako że chłopak był zawodowym kierowcą i miał już trochę punktów wziąłem je na siebie.
Swoich to zebrałem kiedyś w sumie 18 pkt ale to na raty i m.in. za brak zapalonych świateł kiedy ruszyłem i przejechałam 200 m i brak pasów u pasażera :becky: Wtedy kazałem im żeby obciążyli moją niunię ale nie chcieli i poszło na mnie :becky:
A więc zaczęła się zima siedzę sobie i patrze jak ładnie naiwania śnieg :smow::smow:za moim oknem jest naprawdę zimno aż musiałem w piecu rozpalić. Teraz to dopiero będzie ślizgawica:uwaga:
Snieg wam pada !! ?? o cholera a ja mam 20 stopni ciepelka :D
No i złotą polską jesień diabli wzieli :/