Ja Grzesiu nie bede instalowal innej przegladarki mam Safari i tak mi dobrze a to ze moze latki nie ma to trudno... ;)
Printable View
Ja Grzesiu nie bede instalowal innej przegladarki mam Safari i tak mi dobrze a to ze moze latki nie ma to trudno... ;)
ja tez nie ;) wiem zaczniemy pisac moresem ...---...-l.-.-...-...
Dzisiaj policja przetrzepała mi samochód :-D Stoję na światłach w Alejach Jerozolimskich a tu pan grzecznie przez szybę z prawej:"Panie kierowco zjeżdżamy na pobocze, kontrola". Obracam się w lewo drugi radiowóz... No to zjechałem. Bagażnik, schowki, każdą skrytkę itp. Ponieważ nie jestem dealerem , więc czyściutko :-P Nie było alkomatu, pasów nie miałem jak to mam w zwyczaju (złym wiem), mandatu nie dostałem. Na odchodne, że auto charakterystyczne i jeszcze pewnie się spotkamy.
PS. Ale złośliwi nie byli bo jeden na koniec zakomunikował "mnie to przez te czarne boczne przednie szyby źle by się jeździło ale jak panu nie przeszkadza". Mnie nie przeszkadza :-D
Ot taka historyjka niedzielna.
jeszcze ze 2 razy cie wytrzepią i zerwiesz :)
Zmniejsz tak do 5 % to bedzie cie widać.
Jak tam u was ze zdrowiem bo mnie jakoś połamała ta pogoda .
Mnie lekko w tygodniu łamało ale przeszło po spożyciu nalewki spirytusowej:)
a ja nic. Jak sie przed kompem siedzi - unika ludzi to człowek zdrów jak ryba.
Faktem jest ze odkażam się od czasu do czasu - ostatnio cytrynóweczką własnej (kolegi) roboty. :thumb:
A ja dwa tygodnie byłem na antybiotykach i nic nie pomogło, ale zrobiłem prześwietlenie i się okazało że mam zapalenie płuc :(
Teraz będę musiał siedzieć do szesnastego w chacie .
właśnie - jak ostatnio rozmawialiśmy to strasznie byleś zachrypnięty. TO od tego łowienia na lodzie ;)
Zdrówka Piotruś życzę.
Jakoś nie mogę zasnąć:) i chyba nie tylko ja;)